Max Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 (edited) E de vanzare pe ebay UK cel mai dotat Landcruiser HJ61 pe care l-am vazut vreodata: http://www.ebay.co.uk/itm/HJ61-Toyota-Land-cruiser-TURBO-12HT-4-0-1986-/111529323162?pt=Automobiles_UK&hash=item19f7aa6a9a Toyota Landcruiser HJ61 din 1986 Motor 4L Turbo diesel Cutie automata Troliu mecanic original Blocante fata/spate de fabrica Aer conditionat. Este o varianta extrem de rara. Eu personal nu am mai vazut alta cu aceste dotari. Pacat ca nu sunt finante disponibile. :( Edited November 30, 2014 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusradovici Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Re: Cel mai dotat Landcruiser 60 pe care l-am vazut deja am biduit pentru ea..am vb cu englezu dar se cam trage pe cur cu actele, nu are V5 si nu a gasit pe cele de NZ, sper sa o cumpere un impatimit, intradevar e o raritate!! dar pe langa mai trebuie banii Link to comment Share on other sites More sharing options...
air_wolf Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Re: Cel mai dotat Landcruiser 60 pe care l-am vazut asa, deci inca iti mai place toyota :ha1 ce-mi aduce aminte de al meu... si el tot ochi rotunzi si mari avea The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted November 30, 2014 Author Share Posted November 30, 2014 Re: Cel mai dotat Landcruiser 60 pe care l-am vazut Gata. Desi mai erau doua zile de licitate, cineva probabil a oferit un pret important astfel incat vanzatorul a anulat licitatia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Re: Cel mai dotat Landcruiser 60 pe care l-am vazut Matake urmareste masina asta de vreo 3 zile..... O fi fost el....? :ha1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
matake70 Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Re: Cel mai dotat Landcruiser 60 pe care l-am vazut Da chiar misto masina,intradevar cu f.multe optiuni nici eu nu am mai vazut pina acum asa accesorizata,@Astral: nu o stiam am vazut-o aici pe forum,nici nu vroiam sa o cumpar dar am "biduit-o" si eu asa sa ma aflu in treaba in cazul in care ar fi cumparat-o cineva de pe forum sa-i mai cresc putin pretul:bi:3994858278: !!!!!:uameni FJ40, 4.2, `77 HZJ75, PICK-UP, 4.2D, `96 KZJ78, 3.0TD, `93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Re: Cel mai dotat Landcruiser 60 pe care l-am vazut deja am biduit pentru ea..am vb cu englezu dar se cam trage pe cur cu actele, nu are V5 si nu a gasit pe cele de NZ, sper sa o cumpere un impatimit, intradevar e o raritate!! dar pe langa mai trebuie banii Pentru "necunoscatori" se pare ca avem un nou cuvant de adaugat in DEX : a bidui = A LICITA ! :ha: PS - Ce dreaku fratilor, inventam cuvinte de-aiurea ?!?? :uameni REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusradovici Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Re: Cel mai dotat Landcruiser 60 pe care l-am vazut al dracu noi astia de prin Ardeal avem "conectivitate lingvistiva" cu Anglia cand le zici ca esti din Transylavania mai vorbesc cu tine, cand le zici ca esti din Romania deja au vandut tot.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emanoeladrian Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 (edited) Re: Cel mai dotat Landcruiser 60 pe care l-am vazut Bine zici Max ! Acum ca obiectul de 'studiu' a disparut as fi curios sa stiu unde ?? E clar ca proprietarul l-a retras dar din cauza actelor incomplete sau o oferta de nerefuzat ? Incerc sa-l contactez eu maine la o alta licitatie si sa vad ce si cum e cu LC -ul. Edited December 1, 2014 by emanoeladrian RAV 4 Model Luxury 2018. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted December 1, 2014 Author Share Posted December 1, 2014 Re: Cel mai dotat Landcruiser 60 pe care l-am vazut Terminati cu prostiile astea ca nu de aia am deschis topicul asta... :uameni Link to comment Share on other sites More sharing options...
matake70 Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Re: Cel mai dotat Landcruiser 60 pe care l-am vazut Bine zici Max ! Acum ca obiectul de 'studiu' a disparut as fi curios sa stiu unde ?? E clar ca proprietarul l-a retras dar din cauza actelor incomplete sau o oferta de nerefuzat ? Incerc sa-l contactez eu maine la o alta licitatie si sa vad ce si cum e cu LC -ul. Mai degraba varianta 2 !!!!!:hi adica s-a dat !!!! " Rara avis " Man, asta apare la cativa ani odata(daca apare) si atunci daca nu esti pe faza nici nu apuci s-o vezi dar sa o cumperi !!!!!! FJ40, 4.2, `77 HZJ75, PICK-UP, 4.2D, `96 KZJ78, 3.0TD, `93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctinu Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Re: Cel mai dotat Landcruiser 60 pe care l-am vazut Pentru "necunoscatori" se pare ca avem un nou cuvant de adaugat in DEX : a bidui = A LICITA ! :ha: PS - Ce dreaku fratilor, inventam cuvinte de-aiurea ?!?? :uameni Nu trebuie sa te miri! Ne-am pierde in anonimat daca n-am avea, acolo, un moț, fie si lingvistic! Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emanoeladrian Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Re: Cel mai dotat Landcruiser 60 pe care l-am vazut L-am abordat pe vanzator la licitatia cu parasuta cerandu-i detalii despre LC si spunand ca as dori sa-i fac o oferta directa in caz ca masina nu s-a vandut deja . Asta se intampla ieri, nu am nici un raspuns pana acum, tacere totala. RAV 4 Model Luxury 2018. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 Re: Cel mai dotat Landcruiser 60 pe care l-am vazut Pentru "necunoscatori" se pare ca avem un nou cuvant de adaugat in DEX : a bidui = A LICITA ! :ha: PS - Ce dreaku fratilor, inventam cuvinte de-aiurea ?!?? :uameni Sa ne traiesti profesore.Poate ma ajuti si pe mine cu o traducere la hot-dog si hamburger sa stiu cum sa cer la magazin in romaneste Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
emanoeladrian Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Re: Cel mai dotat Landcruiser 60 pe care l-am vazut Ce ziceti de oferta asta !? M-as duce marti sa o vad, este la 1:30h de condus de la mine. Este refacuta la un garajist acum 2 ani iar vopseaua este refacuta acum 10 ani. 2 proprietari si tinuta numai in garaj. Link-ul aici: http://www.leboncoin.fr/voitures/741120226.htm?ca=21_s RAV 4 Model Luxury 2018. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts