Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Truse scule de mana

mariusoi

Postări Recomandate

Va salut , sUnt in cautarea unei truse de chei cat mai completa si sa fie si ceva calitate dar nu la preturi de premium . am in garaj 2 truse incomplete ,calitate jalnica clichet rupt ,tubulare decalibrate si chei vai mama lor.

am deschis acest topic ca cei care au oarecare experienta cu sculele sa isi spuna parerea

Am gasit trusele astea pe net

http://sculemannesmann.ro/Store/trusa-scule-215-piese-mannesmann-98430&filter=MANUFFUNAM=Mannesmann=13=PRODUCATORI

https://www.magazinulcuscule.ro/scule/chei/tubulare/14/truse/yato/yt-3884-trusa-de-scule-yato-profesionala-xxl-216-piese

http://www.craftsman.com/shc/s/p_10155_12602_00940263000P

http://www.craftsman.com/shc/s/p_10155_12602_00939153000P

eu as inclina spre aceasta

http://www.craftsman.com/shc/s/p_10155_12602_00941309000P

daca aveti cunostinte despre truse de scule asemanatoare si apropiate la pret va rog postati le.

am observat ca dintrusele de la noi au hexagon in tubulara si in inelara dar cele din afara au o prindere in zimti.

cele de la craftsman sUnt facut in china dar o fi calitatea oke.

mie mi ar placea asta

http://www.craftsman.com/shc/s/p_10155_12602_00941309000P

cu toate ca nu are cutie pt scule .

o sa le dau mail sa vad cam cat costa transportul

Editat de Astral
sUnt......http://in-cult.ro/2010/06/01/conjugarea-verbului-a-fi/
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Truse scule de mana

ok, am inteles cum se scrie corect .

SUNT si nu sant , oricum cred ca am facut mai multe greseli gramaticale ,dar nu pentru asta sUnt pe acest forum , mai bine scrie ne ceva despre sculele tale de mana , sau doar corectezi greselile gramaticale pe acest forum si iti face placere sa inchei cu

Motiv: sUnt......http://in-cult.ro/2010/06/01/conjugarea-verbului-a-fi/

Editat de Astral
Link spre comentariu

gratis nu exista ...ieftin nu rezista....:grin:

ptr hobby....Mannesmann sau IUS daca nu-ti tremura mana pe ele datorita provenientei :grin:

ptr uz profi....Snap-On sau Draper....dar la astea trebuie sa te obisnuiesti cu pretul

Editat de Marius C alias Turagmes
Link spre comentariu

Nu se compara IUS cu Mannesmann...in sensul ca IUS nu sunt de hobby...celelalte da-le am pe ambele si le-am evaluat la treaba!

Snap-On sunt din alt film!

IUS sunt acum MOB Peddinghaus.

Editat de sean70

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Va dau un scurt feedback bazat pe experienta mea cu IUS.

Am o trusa cu tubulare, chei fixe, cleste, patent, etc de vreo 7-8 anisori timp inncare a fost folosita ca hobby (casa, jeep, moto, etc) si sunt impecabile si acum.

Eu le recomand cu placere.

Mircea,
Link spre comentariu

SUNT si nu sant , oricum cred ca am facut mai multe greseli gramaticale ,dar nu pentru asta sant pe acest forum , mai bine scrie ne ceva despre sculele tale de mana , sau doar corectezi greselile gramaticale pe acest forum si iti face placere sa inchei cu

Nu vad care ar fi problema daca cineva iti corecteaza textul. Chiard daca domeniul forumului nu este gramatica, informatia de aici trebuie scrisa corect.

La obiect, eu am trusa Mannessman si sunt multumit de ea.

Yato e calitate slabuta.

Link spre comentariu

Va dau un scurt feedback bazat pe experienta mea cu IUS.

Am o trusa cu tubulare, chei fixe, cleste, patent, etc de vreo 7-8 anisori timp inncare a fost folosita ca hobby (casa, jeep, moto, etc) si sunt impecabile si acum.

Eu le recomand cu placere.

Si eu le recomand,am de vreo cinci ani si le folosesc industrial...nu sunt ieftine dar rezista (daca nu se fura)- am luat de cateva mii de euro,nu o cheie-doua.

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

In limita posibilitatilor incerc sa folosesc produse romanesti sau macar facute aici de compatrioti,prin asta ajutam Tara,poporul asta si pe noi in ultima instanta...in concluzie,promoveaza IUS ca esti din Brasov...da-le dracu' de chinezarii.

PS

Mannesmann am luat o trusa la o licitatie in Olanda,ca parte a unui pachet...sunt hobby spre chinezarie,ieftine dealtfel.

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Calitativ IUS sunt peste Mannesman si Draper. Pacat ca IUS nu are gama variata.

Draper nu poate fi pus pe acelasi palier cu Snap-On.

Intre ele exista nume cu renume: Gedore, Hazet, Stahlwille, Facom si lista poate continua.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

eu folosesc Facom si IUS. au peste 10 ani si au fost folosite in regim industrial majoritatea vietii lor. restul au cedat fizic dupa 2-3 ani.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

dupa cate am scris si la inceputul topicului acasa am chinezarii tubularele de 10 pt cliket mic le am pierdut si aveam urgent nevoie de una buna , am mers la un magazin de profil si am dat 10 lei pe una ius , se prinde f bine de surub. m am uitat si la preturile la truse ceva mai completa este in jurul a 1000 lei .

ce parere aveti de craftsman? am pus linkurile mai sus.

Link spre comentariu

SUNT si nu sant , oricum cred ca am facut mai multe greseli gramaticale ,dar nu pentru asta sUnt pe acest forum , mai bine scrie ne ceva despre sculele tale de mana , sau doar corectezi greselile gramaticale pe acest forum si iti face placere sa inchei cu

....Si de bine ce ai inteles, ca probabil de stiut tot nu vei sti niciodata, ai continuat sa persisti in greseala.....

Daca nu-ti convine, esti liber sa postezi pe alte forumuri unde analfabetismul este la mare pret si cultivat asiduu, dar atata timp cat scrii pe acest forum noua ne place sa scriem corect romaneste !

Link spre comentariu

Am inteles domnu administrator , mi am asumat greseala,voi incerca sa nu o mai repet dar nu cred ca este o greseala chiar atat de mare incat sa ma faca incult. si cu asta sper sa incheiem discutia pe tema asta ca nu isi are rostul.

Link spre comentariu

Craftsman nu sunt prezente pe piata din Romania, marturisesc ca nu m-am interesat absolut deloc despre aceasta marca/firma. Desi ar fi trebuit, activez in domeniu:old.

Trusa de 309 piese la 180 USD este in regula. Adauga si transport, vama etc. si vezi cum iesi la vopsea.

Mai calculeaza si ca nu ai o persoana de legatura aici, in cazul in care ar aparea vreo problema.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

cat ai vrea si sa investesti? pt ce le folosesti?

eu mi-am luat o trusa de la yato (YT-1268) si sunt foarte multumit....o trusa de chei combinate si una de inelare de la lidl(ieftine ca braga si inca n-am rupt/decalibrat niciuna)....in rest patent, ciocan si alte cele nu consider ca trebuie sa faca parte dintr-o trusa neaparat, alea fiecare le mai are pe langa casa....dar eu folosesc trusa doar pt uz propriu si doar de hoby cu toate ca am avut si surube intepenite (la arcuri) care nu s-au desfacut decat rupte si cu toate astea nu am decalibrat nici o tubulara, bineintele ca am grija de ia si nu trag cu cliketu ca prostu....

Link spre comentariu

IUS - daca cumva ai de gand sa faci o economie imediata si de asemenea pe termen lung . Daca nu le folosesti decat ocazional , ceva economie poate mai scoti daca iti cumperi strict ce ai nevoie , din gama Yato sau asemanatoare , e suficient pentru mecanicul ocazional .

Daca cumva esti genul care trage de clichet ceva mai mult decat ar trebui , atunci obligatoriu trebuie unul de 3/4 , si doar atunci linistit poti face muschi la trasul de fiare .

P.S. - unde mi-s vorbele acolo mi-s si banii ... in cele 100 kile de fiare ... unele Cr-V , altele Cr-V-Mo ...

P.P.S .- acum trei ani am primit un cadou inutil , pe care l-am schimbat in prima ora cu o trusa de tubulare cu clichet mic Conex , din Practiker , cu singurul gand sa ramana in maisna ca si trusa de interventie si atat ... dar n-a fost sa fie asa si atrecut la 'sapat santuri ' . De atunci trusa s-a extins in mod considerabil dar clichetul ala mic mi-a castigat tot respectul ( poate si din cauza faptului ca nu de 72 pasi ci 24 ... ca si cele mari ... cele de 72 n-au tinut de oriunde ar fi fost si astfel s-a facut o selectie naturala la 24 pasi ) .

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

IUS si Facom recomand cu incredere

in rtest am Manesman aia cu cele mai multe rahaturi posibile

primele au cedat torxurile apoi cheile fixe sau cracanat pe surub...etc

Yato stau mai bine la chiei fixe dar am crapat vreo 5 tubulare pe surub...probabil prea subtiri in carne si prea putin calite, de torx-uri nu mai vorbesc...varza

mai am niste chei rusesti si chinezesti de acum 30-40 de ani dar nu a cedat nici una pana acum si le bate la cur pe astea titrate la orice ora,am batut in ele cu ciocanul sa desfac suruburile,m-am uract cu picioarele pe ela au fost folosite ca parghii...rezista:)

Link spre comentariu

Da , am si eu careva rusesti vechi dar indestructibile , de asemenea una 19-22 inelara a intrat in istorie la Dulceanu nefiind cheie de impact dar tratata ca una de impact si inca tine drapelul sus .

Din pacate raman doar curiozitati aproape inaccesibile , aliaje de pe cand titanul ( probabil ) era fara pret in maica rusie .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Cu o trusa de tubulare Conex luata din Praktiker am ''demolat'' in proportie de 90% un Freelander, aceeasi trusa o folosesc in mod uzual la reparatii pentru celelalte masini si motoare, in combinatie cu o trusa mica de tubulare Proxxon, cu aceleasi truse imi ajut prietenii cand au nevoie. Ambele truse au cam 4 ani de utilizare si nu prea au fost menajate, dar inca rezista fara sa se fi decalibrat vreo tubulara. La capitol chei fixe si inelare folosesc niste ''vechituri'' de la IUS si cateva rusisme.

La nivel de Mannesmann sunt si cele de la Rothewald.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

ma gandesc sa cumpar combinatia asta , sa vad cat costa transportul

http://www.amazon.de/gp/huc/view.html?ie=UTF8&newItems=CBVWBESX1D4FR%2C1|C1IVN94926XFIT%2C1

Link-ul este gresit.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

KS Tools Steckschlüssel-Satz, 179-teilig 1/4, 3/8 und 1/2 Zoll, 917.0779

Maulringschlüssel-Satz, 6-32 mm,DIN 3113A, 25-tlg.

am luat denumirile separat dupa amazon , nu stiu dar la mine merge cand le accesez dupa forum dar cine stie.

mai il pun odata

http://www.amazon.de/gp/huc/view.html?ie=UTF8&newItems=CBVWBESX1D4FR%2C1|C1IVN94926XFIT%2C1

Link spre comentariu

eu nu as mai lua scule de pe net. nu pot spune ca nu am fost multumit de achizitie (ultima oara am luat un set de biti de la dewalt din US), dar asa de multe chinezarii proaste (sint si chinezarii bune) au inceput sa apara peste tot, incit incep sa fiu reticent.

am ajuns sa prefer sa iau made in romania numai ca sa nu mai intretin poporul chinez, vecin si prieten.

• Like 1

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare