Yonutz Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: Truse scule de mana Acum nu mult timp ... lucram cu clestele, ciocanul si doua bucati de sarma de balot ... Dar deh, ne-a trebuit masini japoneze ... ia cu paine! Si cu o palinca sau horinca dupa caz ca e iarna! :ha: Acum ontopic: Ca si hobby ... cred ca orice trusa de scule e buna, indiferent ca e de la casa regala sau ca e facuta de negri pe vapor atata timp cat iti faci treaba cu dansa...Indiferent cum se cheama. Eu lucru in regim semi-hobby cand am timp si chef , in general avand scule Yato. Mi-a placut mie cum suna...daia! Am o trusa originala si una neoriginala (tot originala si asta dar mai noua :ha:)...amandoua sunt la fel de bune si in acelasi timp la fel de proaste... Cand nu avem chef dar avem pofta :ha:, facem gratare, ciorbe, ciolane cu fasole si alte chestii din/cu carne si aici am putea dezvolta discutia in asa fel incat aia trei de la MasterChef or sa vi se para a fi ajutori de spalatori de vase in comparatie cu noi! Uneori nici cainii nu consuma ce gatim noi dar asta e alta poveste, e chestie de gusturi acilea:ha: ...ca la scule! De rupt n-am rupt ...de fapt fiind sincer s-au mai stricat niste elemente...mi-am mai belit degetele uneori sau mi-am mai dat vreun ciocan peste gheare si am aruncat cu scula cat colo dar nu s-a stricat (am multe semne pe pereti, usi si tavane :ha:)...de unde am dedus ca ar fi ceea ce trebuie. Si daca am ramas cu unghia neagra o perioada ...sa fiu in trend cu culoarea de la trusa ... :grin: Ceea ce e de retinut - parerea mea de mandru locuitor ocazional glinarian ... :ha:: Sculele profi nu merita cumparate sa faci hobby cu ele iar daca ai bulan la loto sau vreo matusa tamara atunci duci masina la service sa ii lasi pe altii sa ti-o strice mai rau. :ha: Sculele din categoria hobby au diverse denumiri, culori, orientari sexuale asemanatoare (pe toate le injuri la fel de masa cand se strica) DAR cam toate danseaza la fel (chiar daca la pret platesti uneori ambalajul) inclusiv cele cu nume sonor de tip "Hilda", "Adolf" sau cum dracu se mai cheama. Toate sa stiti, va spun eu ca stiu, se fac exact in Germania ...acolosea in beci la Ger-Hard-Ina ...dar din tata chinez... :ha: Mai exista o categorie de scule, aia e cea mai economica posibila "n-am scule, da-mi tu!" De alea nu iti pasa cand/cum/unde/in ce fel se rup ca doar nu sunt ale tale. Alea sunt cele mai bune ... mai ales atunci cand ai nevoie de ele si nu ai de unde sa le iei. :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: Truse scule de mana Eu folosesc o trusa Draper care merge brici si mai nou mai am o trusa halfords care este inca in teste ....cica sunt garantate pe viata! :wink: Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusoi Postat Decembrie 9, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Re: Truse scule de mana cat ai dat si de unde ai luat o pe aiai halfords? cred ca o trusa la fel ca a ta am postat mai sus si era 150 de lire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Re: Truse scule de mana Trusa halfords am cumparat o din Irlanda si a costat 175 euro la jumatate de pret...pretul fiind 350 euro! Aveau reducere 50% la toate sculele! Cheile fixe/ inelara crichet a costat 50euro! Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate