sean70 Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Re: Truse scule de mana eu nu as mai lua scule de pe net. nu pot spune ca nu am fost multumit de achizitie (ultima oara am luat un set de biti de la dewalt din US), dar asa de multe chinezarii proaste (sint si chinezarii bune) au inceput sa apara peste tot, incit incep sa fiu reticent. am ajuns sa prefer sa iau made in romania numai ca sa nu mai intretin poporul chinez, vecin si prieten. Foarte corect!:grin: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Re: Truse scule de mana Eu mi-am luat de la Lincos un set de tubulare lungi, le-am abuzat in toate felurile posibile, cu tevi prelungitoare, cu pistolul pneumatic si rezista cu stoicism fara urme vizibile de deteriorare. Am luat tot de la ei un set de surubelnite, la fel, super, poti bate cu ciocanu in capatul lor si au hexagoane pe tija ca sa le poti rasuci cu cheie fixa, foarte rezistente si cel mai mult mi-a placut ca au un clichet cu bara telescopica 1/2 care e super rezistent, extins la maxim am tras de el pana s-a arcuit dar clichetul n-a tusit deloc. Parerea mea este ca au un raport calitate pret peste yato sau mannesmann. Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hyadum Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: Truse scule de mana Au fost reduceri foarte mari la truse de scule Draper pe Amazon UK. Adica de la 40 lire la 15 lire, ceva de genul asta. Inca se mai gasesc ceva surubelnite si chei. :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: Truse scule de mana Văd discuția asta atât de târziu (4 zile) și mă mir că nimeni nu a făcut următoarea recomandare. Asta înseamnă că ori nu ați avut/folosit, ori vi s-au rupt și le considerați de slabă calitate, deși eu aș susține, conform propriei exepriențe, contrariul. De fapt, am văzut truse KSTools, Manesmann, Yato, Unior ș.a.m.d, făcute căcat în regim de service auto - cu angajați ghiolbani, cu brandu` mare de la sapă ... dar am văzut și truse rezistente. BGS Technic Werkzeuge, sunt scule profesionale, accesibile la preț, care m-au impresionat plăcut prin robustețe, rezistență fizică - pe perioade îndelungate de timp. Eu unul aș merge pe o trusă BGS cu 171 de piese ca asta: http://www.bgs-scule.ro/bgs/product/2-truse-de-scule-combinate/6-set-171-piese-chei-14q-38q-12q.html Părerea mea e că se poate utiliza fără probleme ... am tras de așa ceva ani buni de zile cu părghii, țevi de prelungire, folosite la pistolul pneumatic ca și chei de impact, etc și n-am reușit să le dărâm, deci sunt peste medie. Pont: Aceeași trusă se găsește și aici cu 549 lei: http://www.trusescule.ro/scule-mecanica/9-trusa-bgs-171-piese.html Toate cele bune! :h5 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusoi Postat Decembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Re: Truse scule de mana seamana destul de mult cu trusa de la ks tools de la adresa de mai sus , eu as zice ca sant identice numai scrisul diferit ,in plus aia e mai ieftina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Re: Truse scule de mana Eu am si KStools , singurul motiv pentru care le-am cumparat a fost ideea ca nu m-am informat corespunzator despre ele , fiind atrasa de vanzator prin cateva cuvinte - garantie pe viata . Insa s-au belit si am aflat ce inseamna garatia asta pe viata si vanzarile . Adica sunt cu garantie pe viata prin inlocuire . Bineinteles ca nu m-am dus la ei a doua oara sa mi-o inlocuiasca ... Nu ca ar fi ele rele , ci doar nu sunt nemaipomenite ci normale , nu extraordinare ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 (editat) Re: Truse scule de mana seamana destul de mult cu trusa de la ks tools de la adresa de mai sus , eu as zice ca sant identice numai scrisul diferit ,in plus aia e mai ieftina Mie, KSTools mi s-au părut chinezării ieftine (calitativ, bineînțeles) în comparație cu BGS. Nu zic că nu seamănă ... trusele, eu am spus doar ce aș cumpăra eu bazat doar pe experiența mea. La KSTools s-au rupt clicheții, s-au decalibrat ceva tubulare, s-au rupt ceva torx-uri în șuruburi ... mie nu mi-au făcut o impresie bună și de-asta nu recomand nimănui. Și nici nu zic că BGS e cea mai bună. Sunt scule foarte bune ca și raport calitate-preț. Dar fiecare face ce vrea cu banii lui. Toate cele bune!:h5 Editat Decembrie 5, 2014 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Re: Truse scule de mana Pont: Aceeași trusă se găsește și aici cu 549 lei: http://www.trusescule.ro/scule-mecanica/9-trusa-bgs-171-piese.html Toate cele bune! :h5 Sau aici: http://www.auto-scule.ro/trusa-tubulare-171-piese-profil-hexagonal-pro-torque Pe site-ul indicat de mita31, codul prezentat este 2243, dar poza este a trusei 2292, dupa cum scrie si la detalii: "Chei tubulare Super Lock". Profesionisti... Uitati-va si la datele de contact de pe cele doua site-uri:grin: Cat despre "Made in Germany", mai povestim, daca doriti.... Diferenta dintre 2292 si 2243 o reprezinta profilul tubularelor. 2243 are tubularele cu profil hexagonal Pro Torque, 2292 are tubularele cu profil Super Lock. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Re: Truse scule de mana Oare exista vreo asemanare? Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu90 Postat Decembrie 6, 2014 Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Re: Truse scule de mana Dkv as mai adauga Am trusa de la ks tools din poza, dar mai am una powerfix profi cumparata de la lidl. Cea de la lidl este mai completa in sensul ca are si chei combinate pana la 19 si are mai multe tubulare lungi. Bineinteles ca pretul celei ks tools a fost mai mare, dar antrenoarele au mai multi dinti, deci merg mai fin. Cea de la lidl este ok ca si raport calitate pret mai ales pt hobby. Are jocuri putin mai mari la biti. In rest nu am avut probleme cu decalibrari sau rupturi de clicketi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusoi Postat Decembrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Re: Truse scule de mana ce parere aveti de asta http://www.halfords.com/motoring/garage-equipment/socket-sets/halfords-advanced-professional-200-piece-socket-and-ratchet-spanner-set si va mai intreb ceva si anume, de ce au cheile aste fixe inelare un alt inel interion dintr un material negru? or fi cu cliket dar nu se vede ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu90 Postat Decembrie 6, 2014 Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Re: Truse scule de mana Mariusoi, mi se pare destul de scumpa trusa. Despre calitate nu ma pronunt. Vad ca are tubulare de impact, ceea ce e bine daca ai pistol pneumatic si ai la ce le folosi. Cheile combinate sunt intr-adevar cu clichet nereversibil, adica trebuie sa intorci cheia pt inversarea sensului. Nu sunt recomandate pt strangeri sau destrangeri in forta. Sunt foarte utile in schimb daca ai o piulita cu autoblocare si trebuie sa o strangi pe o tija filetata lunga unde nu ajunge tubulara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusoi Postat Decembrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Re: Truse scule de mana ia uitati ce am mai gasit , o avea legatura cu ius mob http://www.amazon.de/Peddinghaus-9023000000-Steckschl%C3%BCsselsatz-teilig-schwarz/dp/B005G1RGJQ/ref=pd_sim_diy_2?ie=UTF8&refRID=02Z9KJASXTQJ449GSSDD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusoi Postat Decembrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Re: Truse scule de mana http://www.amazon.de/Peddinghaus-Handwerkzeuge-Vertriebs-Ratschenschl%C3%BCssel-9436044001/dp/B00J4I7T08/ref=sr_1_23?s=diy&ie=UTF8&qid=1417991525&sr=1-23&keywords=Peddinghaus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catasebi Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: Truse scule de mana Cea mai buna trusa e aia pe care o ai in momentul cand ai nevoie de ea! 2 Sezi bland, ca-s din Maramu' ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: Truse scule de mana Cea mai buna trusa e aia pe care o ai in momentul cand ai nevoie de ea! Dar daca te paraseste exact in momentul ala mai bine nu o am, ideea topicului e sa ne sfatuim intre noi pe ce sa ne dam putini bani pe care ii avem ca sa nu ne facem singuri surprize... Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusoi Postat Decembrie 8, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: Truse scule de mana ce parere aveti nu i asa ca sant preturile mai mici pe amazon .de la aceleasi truse care le gasim si pe site urile din ro si aici ma refer la mob peddinghaus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: Truse scule de mana ai luat in calcul si transportul pana in Ro? nu de alta dar eu am luat din magazin aceeasi piesa mai ieftin ca pe Ebay.de si vb de piesa Mopar :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: Truse scule de mana in .de preturile sint aberante. aproape orice e mai scump ca in magazin sau in .com Marius are dreptate, trusele de scule nu sint un mizilic si transportul ii poate dubla valoarea. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusoi Postat Decembrie 8, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: Truse scule de mana pai am dat tel la un magazin online si am fost si la un magazin aici in oras trusa de 1/2 cu 27 de piese(tuburalele pana la 32 ,5 tubulare lungi,bara aia de forta clichet, si cardan di doua prelungitoare) este 550 cel mai mic pret si pe amazon la o adresa mai sus este 71 euro. ziceti mi si mie unde gasiti voi magazinele alea ieftine sa iau si eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: Truse scule de mana Am mai pus odata link-ul, o pagina mai in urma: http://www.auto-scule.ro/trusa-tubulare-171-piese-profil-hexagonal-pro-torque sau asta: http://www.auto-scule.ro/trusa-tubulare-12-8-32mm?filter_name=2224 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: Truse scule de mana se gasesc...eu personal merg la poarta fabricii...ca e langa mine :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: Truse scule de mana Acest topic este dedicat discutiilor despre sculele pe care le folosim si le recomandam pe baza testelor facute de noi. Rog vanzatorii de scule sa se abtina de a posta oferte generale. Hai sa mergem pe opinii obiective. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: Truse scule de mana Eu folosesc doar Yato. Si citeva Stanley. pentru ca: -sunt ieftine -sunt bune -sunt rezistente -au o gama variata de produse, de la chei la extractoare -comand online, platesc online si a doua zi le am la usa -nu am stricat nimic in 4 ani precizari -le folosesc in regim de hobby, adica la masinile mele si ale tovarasilor de joaca -un singur utilizator, adica cine le plateste le foloseste. cu cap -nu cumpar trusa mare cu 999 de chestii, mai mult de jumate din ele sunt inutile. prefer seturi mici care contin strictul necesar. Este evident ca nu se ridica la calitatea celor profesionale, dar cita vreme nu sunt folosite in scopul obtinerii de profit si nu imi pun in pericol fluxul tehnologic, nu am de ce sa platesc dublu sau triplu. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusoi Postat Decembrie 8, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: Truse scule de mana opinii obiective, dar trebuie sa comparam preturile si cel mai usor trebuie sa le punem anumite site uri sa vedem ce comparam in raport calitate /pret. si acum pe adresele puse de mine si cele de la bgs io zic ca cele de la peddinghaus mob, care unele piese din ele se fac la noi in tara costa 71 euro (am mai scris mai sus tubulare 8-32 plus 5 lungi) in comparatie cu trusa de bgs care seamana izbitor de mult cu yato care costa 87 euro si are cu cateva piese mai putin. voi ce ati cumpara bgs mai putine piese mai scump sau peddinghaus mob mai multe piese si mai ieftin .in aceasta comparatie pretul rile sant cam la fel, ce le deosebesc este calitate de care eu nu pot sa vb ca nu am nici una nici alta . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate