Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pe Bobolia si Magureni

omoroka

Postări Recomandate

Sambata am efectuat o iesire pe la Magureni in doua Suzuki si doua Nissan. Am incercat intr-o prima faza sa urcam dealul Bobolia cu intentia de a continua din varf tot spre nord, spre Breaza. Traseul a creat insa daune materiale masinilor mai late din cauza conditiilor de ingusteala si alunecus. Cu mare greutate am reusit sa coboram ceea ce urcasem, cea mai "tabacita" masina fiind cea a lui Dan: indoituri de tabla pe ambele laterale si pe plafon + dejantare.

In partea a doua a zilei am urcat pe dealul de la Magureni. N-am reusit sa facem mare lucru nici acolo din cauza conditiilor: alunecus, inghet, seara. Cu aceasta ocazie am putut constata ca renumitul si clasicul traseu de la Magureni, cel care se desfasoara de-a lungul unui frumos canion pamantos a devenit impracticabil... cel mai probabil pentru totdeauna, din cauza multiplelor cazaturi :cr1

In schimb, la coborare am mai descoperit o varianta de urcare in creasta foarte accesibila, in zona de vest.

Iata si un filmulet cu scurta dar scumpa urcare pe Bobolia

Va salut !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pe Bobolia si Magureni

Am bulit rau masina pe ambele parti,ca niciodata!:ang2 Nici Ciprian nu sta mai bine,a indoit-o mai tare ca mine pe spate dar intr-un singur loc. Ma jur ca nu mai merg pe drumuri de caruta de acum inainte! Cum vad drum foarte ingust,stinga imprejur.Dejantarea pe aceeasi roata,stinga fata-a cita oare? S-a rupt talonul si am mereu probleme,oricum la primavara schimb cauciucurile. Problema este manometrul care e dereglat rau,eu am lasat pe fata la 1.8atm si cred ca aveam 1-1.2(sigur de aia am dejantat). Bogdan care a folosit manometrul meu s-a trezit a doua zi cu un cauciuc pe janta-a lasat si el prea mult. Da Iuliane,ma gindesc serios la bedlockuri dar nu m-am hotarit inca-nu stiu cum voi merge pe asfalt cu ele,asta e problema! Aaah,si am spart si capul de snorkel ca sa fie tacimul complet!!:grin::grin:

Link spre comentariu

Cel mai amuzant e ca de data asta Minitehnicus nu are nici o vina,a scapat de injuraturi!!:ha::ha::ha:

In schimb eu de sambata incoace sugit incontinuu :grin:

Trebuia sa abandonam traseul cand am avut prima ocazie.

Va salut !

Link spre comentariu

De data asta nu am avut nevoie de el. L-am folosit de 3 ori pina acum,la 3 iesiri consecutive si am fost uimit de eficienta sa!! Fara el nu urcam fara troliu! Multumit foarte!!:h5

Omoroka,stai linistit,nu stiai cum e traseul si tu chiar ai sugerat sa ne intoarcem cind inca se mai putea fara damageuri!!:grin:

Editat de dansoare
Link spre comentariu

Salut,

A fost o iesire interesanta.Nu prea am facut off-road in adevaratul sens al cuvantului, mai mult am cautat bucati din masini, am mers mult pe jos, am schimbat roti, am rejantat cauciucuri, am cugetat la cat de prost sunt ca m-am bagat pe unde abia incapea samuraiul:al dar asa-i in tenis:grin:

Cam scump km-ul de off-road facut. Nissan-ul meu s-a ales cu o lovitura destul de urata (de indreptat:grin:) in stalpul din spate.

Cateva poze:WP_20141129_001.jpg.4b4fecebe574261f49208454f1f5b6c0.jpgWP_20141129_003.jpg.f454eaa163591cd097b55682208ff9d7.jpgWP_20141129_004.jpg.b6ec425aa411fb19d090910c6ef9942b.jpgWP_20141129_011.jpg.c1c3e7644e5ad9fcafd3168350cd28a1.jpgWP_20141129_012.jpg.21766e7581e5300159f61ce5f0664bd1.jpgWP_20141129_013.jpg.b389d5ed228bc9a9e0b2da9e614058ce.jpgWP_20141129_014.jpg.397db3de974e10336f6e271f2ae086e7.jpg

PS: Dane, Mini are o vina: nu si-a luat aparatul:ha:

EX-NISSAN :tk
Link spre comentariu

Traseul ala il vom face la anul doar cu Samuraie!:grin:

Pina una alta simbata asta continuam traseul inceput pe dealurile de la Magureni. Va fi soare,6-7 grade si noroi cit cuprinde!:h5

Deocamdata subsemnatul cu Patrol si Bogdan cu Samurai(cu Minitehnicus in dotare,banuiesc)!!:ha::ha::ha:

Mack,Omoroka,Iulian,Adb-sinteti pe receptie??

Link spre comentariu

Traseul ala il vom face la anul doar cu Samuraie!:grin:

in continuare auzi niste voci care iti soptesc "ia-ti un samurai! ia-ti un samurai!"

recunoaste!

Pina una alta simbata asta continuam traseul inceput pe dealurile de la Magureni. Va fi soare,6-7 grade si noroi cit cuprinde!:h5

Deocamdata subsemnatul cu Patrol si Bogdan cu Samurai (cu Minitehnicus in dotare,banuiesc)!!:ha::ha::ha:

Mack,Omoroka,Iulian,Adb-sinteti pe receptie??

il urcam pe unde am coborat cu omoroka. sa batatorim drumul.

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare