cosmin_mitran01 Postat Decembrie 1, 2014 Partajează Postat Decembrie 1, 2014 Buna seara, astazi am schimbat uleiul in grupul spate cu Castrol 80w90 Gl4, din cate am inteles trebuia Gl5..se poate intampla ceva, dauneaza? Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Re: Ulei gl4 in grup spate samurai Nu dauneaza . Nu este la fel de bun ca si GL5 , dar e perfect utilizabil daca nu sunt solicitari mari pe puntea in cauza . Daca vrei sa fie totul in regula pana la ultimul detaliu il poti schimba dupa 15-20 mii km sau un an , cand se prsupune ca s-a contaminat sau s-a degradat . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin_mitran01 Postat Decembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Re: Ulei gl4 in grup spate samurai Va multumesc mult pentru raspuns! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Decembrie 3, 2014 Partajează Postat Decembrie 3, 2014 (editat) Re: Ulei gl4 in grup spate samurai Puntea spate la Samu este un angrenaj hipoid, la care este obligatoriu GL5, care are aditivi specifici EP, deoarece GL4 nu rezista eforturilor, insemnand uzuri ale dintilor. Rulmentii nu vor fi afectati. Editat Decembrie 3, 2014 de iulianul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Onyx Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Ulei gl4 in grup spate samurai Eu am pus de la VatOil Syntrag 75w90 GL5 dece ai pus tu 80w90 ? Suzuki Samurai SJ413 JX Suzuki Jimny Automatic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 (editat) Re: Ulei gl4 in grup spate samurai Puntea spate la Samu este un angrenaj hipoid, la care este obligatoriu GL5 Corect! La carte scrie una si buna: cutie viteze - 75w90 GL4 cutie transfer - 75W90 GL4 punte fata - 80w90 GL5 punte spate - 80w90 GL5 Editat Decembrie 17, 2014 de rockshox Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin_mitran01 Postat Ianuarie 1, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2015 Re: Ulei gl4 in grup spate samurai Va multumesc mult pentru raspunsuri, eu nu folosesc masina in off-road ci mai mult de oras, fiind micuta si utila, foarte rar in off. Ma gandesc ca nu am ce sa stric daca il mai tin 5-6000..de km in regim normal. Uleiul este Castrol iar un litru este 35 de lei, iar acum sa il arunc...Sper sa nu stric ceva.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Re: Ulei gl4 in grup spate samurai Va multumesc mult pentru raspunsuri, eu nu folosesc masina in off-road ci mai mult de oras, fiind micuta si utila, foarte rar in off. Ma gandesc ca nu am ce sa stric daca il mai tin 5-6000..de km in regim normal. Uleiul este Castrol iar un litru este 35 de lei, iar acum sa il arunc...Sper sa nu stric ceva.. Mă abțin de la orice comentariu, ca iar zice lumea ca am limba ascutita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate