Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ulei gl4 in grup spate samurai

cosmin_mitran01

Postări Recomandate

Re: Ulei gl4 in grup spate samurai

Nu dauneaza . Nu este la fel de bun ca si GL5 , dar e perfect utilizabil daca nu sunt solicitari mari pe puntea in cauza . Daca vrei sa fie totul in regula pana la ultimul detaliu il poti schimba dupa 15-20 mii km sau un an , cand se prsupune ca s-a contaminat sau s-a degradat .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Puntea spate la Samu este un angrenaj hipoid, la care este obligatoriu GL5, care are aditivi specifici EP, deoarece GL4 nu rezista eforturilor, insemnand uzuri ale dintilor. Rulmentii nu vor fi afectati.

Editat de iulianul
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Puntea spate la Samu este un angrenaj hipoid, la care este obligatoriu GL5

Corect!

La carte scrie una si buna:

cutie viteze - 75w90 GL4

cutie transfer - 75W90 GL4

punte fata - 80w90 GL5

punte spate - 80w90 GL5

Editat de rockshox
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Va multumesc mult pentru raspunsuri, eu nu folosesc masina in off-road ci mai mult de oras, fiind micuta si utila, foarte rar in off. Ma gandesc ca nu am ce sa stric daca il mai tin 5-6000..de km in regim normal. Uleiul este Castrol iar un litru este 35 de lei, iar acum sa il arunc...Sper sa nu stric ceva..

Link spre comentariu

Va multumesc mult pentru raspunsuri, eu nu folosesc masina in off-road ci mai mult de oras, fiind micuta si utila, foarte rar in off. Ma gandesc ca nu am ce sa stric daca il mai tin 5-6000..de km in regim normal. Uleiul este Castrol iar un litru este 35 de lei, iar acum sa il arunc...Sper sa nu stric ceva..

Mă abțin de la orice comentariu, ca iar zice lumea ca am limba ascutita.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare