vitalies Postat Decembrie 3, 2014 Partajează Postat Decembrie 3, 2014 Sunt curios daca doar la mine acele molding-uri s-au facut praf? Dupa cum arata toate 4 nu prea cred, cred ca sunt si alti posesori de WJ care le au inflorite. cateva poze cum aratau la mine (pardon la nevasta - dar tot eu am grija de masina :grin: ) la cea mai mica fortare a cauciucului se intampla asta Apelam la ebay - pentru masini americane gasesti orice acolo http://www.ebay.co.uk/itm/251664688201?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT le scoatem pe cele vechi - este megasimplu - geamul jos si o surubelinita cu o carpa sau ziar pentru protectia caroseriei asa arata cele scoase de pe masina m-a bucurat faptul ca sub acele ruginituri vopseaua si tabla erau intacte - se monteaza la fel de simplu - se imbraca pe buza de tabla si cu pumnul din dotare se aseaza la loc Dupa schimbare alta viata si prin comparatie inainte si dupa succes - daca aveti aceeasi problema nu trageti de timp - costa relativ decent si dureaza sa le schimbi cat ai bea o bere :wink: 1 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octaviannus Postat Decembrie 3, 2014 Partajează Postat Decembrie 3, 2014 Re: Jeep Grand Cherokee WJ Belt Molding Frumoasa prezentare. La mine doar unul prezinta usoara inflorire. Mai astept pana apare si la celelalte. Apropo, ai schimbat oglinda pe stanga ? Ce ai pus si daca are incalzire ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2014 Re: Jeep Grand Cherokee WJ Belt Molding Daca e schimbata nu de mine, asa am luat masina, este cu incalzire Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 4, 2014 Partajează Postat Decembrie 4, 2014 Re: Jeep Grand Cherokee WJ Belt Molding Problema e comuna si la alte marci auto ... si la mine aratau la fel si am schimbat doua (fata sau spate, nu mai tin minte). 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Re: Jeep Grand Cherokee WJ Belt Molding Cit au costat? EU am totul numai floare..inca nu au cazut capatele dar ma pregatesc. La noi sub 50$ bucat nu am gasit si mis-au parut imens. E-bay licitatie 45$ nu a vrut sa le trimita.... Asadar? si de unde,magazin EU sau USA? Multam . Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Re: Jeep Grand Cherokee WJ Belt Molding vreo 140-150 de dolari cu transport cu tot parca, dar nu am avut timp/chef sa licitez si sa caut - sigur daca insisti pe ebay gasesti mai ieftin. Eu in general discut cu vanzatorii si in 2-3 mesaje ii conving sa trimita si sa mai reduca din pret ....ca e criza creata chiar de ei americani :ha::ha: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate