XTra Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Am de ceva vreme pe Samurai un snorkel (model safari). Momentan este montat pe carcasa de filtru originala a masinii. Am facut o verificare de etanseitate si am observat catrage putin (suficient) aer fals pe langa garnitura de la capacul filtrului de aer. Am cautat pe la magazinele de piese auto o garnitura la capac dar nu am gasit (nu am nici un cod de original). In situatia asta ma-m gandit ca poate ar fi mai fine sa montez un filtru de aer sport si astfel sa inlocuiesc si cutia cu ceva mai mic. Ce recomandari faceti ? Pot gasi undeva garnitura noua la capacul filtrului? Daca sa inlocuiesc filtrul cu totul poate ma ajutati cu un pont pentru carcasa lui? Diametrul interior la conducta de la snorkel este de 60mm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: Filtru sport Am de ceva vreme pe Samurai un snorkel (model safari). Momentan este montat pe carcasa de filtru originala a masinii. Am facut o verificare de etanseitate si am observat catrage putin (suficient) aer fals pe langa garnitura de la capacul filtrului de aer. Am cautat pe la magazinele de piese auto o garnitura la capac dar nu am gasit (nu am nici un cod de original). In situatia asta ma-m gandit ca poate ar fi mai fine sa montez un filtru de aer sport si astfel sa inlocuiesc si cutia cu ceva mai mic. Ce recomandari faceti ? Pot gasi undeva garnitura noua la capacul filtrului? Daca sa inlocuiesc filtrul cu totul poate ma ajutati cu un pont pentru carcasa lui? Diametrul interior la conducta de la snorkel este de 60mm. Exista un burete expandat ,din care-ti poti taia garnitura si o lipesti cu prenadez (o poti face si din bucati , sau ...cauti ceva placi la magazinele de jucarii , la articole sportive saltele de drumetie , bricostor placa de izolatie de buret !:wink: VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: Filtru sport Eu ti-as recomanda sa folosesti cu incredere functia "Cautare avansata" pentru ca eu am dat cautare dupa "filtru" si mi-a scos la iveala o gramada de topicuri despre utilizarea filtrelor sport..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
XTra Postat Decembrie 9, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Re: Filtru sport Am folosit functia "search" dar din pacate nu am gasit nimic despre carcasa de filtru sport care sa fie potrivita pentru snorkel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate