Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Filtru sport

XTra

Postări Recomandate

Am de ceva vreme pe Samurai un snorkel (model safari).

Momentan este montat pe carcasa de filtru originala a masinii.

Am facut o verificare de etanseitate si am observat catrage putin (suficient) aer fals pe langa garnitura de la capacul filtrului de aer. Am cautat pe la magazinele de piese auto o garnitura la capac dar nu am gasit (nu am nici un cod de original).

In situatia asta ma-m gandit ca poate ar fi mai fine sa montez un filtru de aer sport si astfel sa inlocuiesc si cutia cu ceva mai mic.

Ce recomandari faceti ? Pot gasi undeva garnitura noua la capacul filtrului? Daca sa inlocuiesc filtrul cu totul poate ma ajutati cu un pont pentru carcasa lui? Diametrul interior la conducta de la snorkel este de 60mm.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Filtru sport

Am de ceva vreme pe Samurai un snorkel (model safari).

Momentan este montat pe carcasa de filtru originala a masinii.

Am facut o verificare de etanseitate si am observat catrage putin (suficient) aer fals pe langa garnitura de la capacul filtrului de aer. Am cautat pe la magazinele de piese auto o garnitura la capac dar nu am gasit (nu am nici un cod de original).

In situatia asta ma-m gandit ca poate ar fi mai fine sa montez un filtru de aer sport si astfel sa inlocuiesc si cutia cu ceva mai mic.

Ce recomandari faceti ? Pot gasi undeva garnitura noua la capacul filtrului? Daca sa inlocuiesc filtrul cu totul poate ma ajutati cu un pont pentru carcasa lui? Diametrul interior la conducta de la snorkel este de 60mm.

Exista un burete expandat ,din care-ti poti taia garnitura si o lipesti cu prenadez (o poti face si din bucati , sau ...cauti ceva placi la magazinele de jucarii , la articole sportive saltele de drumetie , bricostor placa de izolatie de buret !:wink:saltea-antrenament-1800-x-500-x-12-mm-7930636.png.22441daed705ccd179f5dd6f245dfea4.png

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare