soryn Postat Decembrie 6, 2014 Partajează Postat Decembrie 6, 2014 (editat) Tocmai am achizitionat o vitarusca rasturnata si as vrea de la primavara sa ma pun pe treaba so aduc la viata din nou:j Si ceva poze, Dacă știți cumva o caroserie in apropiere de Cluj aștept răspunsurile voastre nu Conteza modelu sa fie in 2 uși Editat Decembrie 6, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Re: My vitara,,proiectul meu incepe cam asa posibil sa conteze la ITP caroseria daca in acte este cabrio. In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Re: My vitara,,proiectul meu incepe cam asa Cam sifonata saracuta,treci pe la mine sa vezi o caroserie frumoasa sa iti faci ghemotocul. Vei avea de lucru de nu vei sti cum te cheama:grin: suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soryn Postat Decembrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2014 (editat) Nustiu dacă o sa fie problema la itp dar o sa ma interesez in talon nu specifica ca ii închis sau deschis doar in carte scrie ,,AE CABRIOLET,, oricum trebuie sa ma duc cu ea la rar pentru identificare in cel mai rau caz o S-o omologhez dacă trebuie...oricum o sa ma gândesc poate pun tot deschisă salutare domnu adam tocmai am trecut pe la tine pentru strutbar sa stii ca ii foarte rigida masina acuma si nu mai bate deloc,ai ceva caroserie aici la cluj sau la calafat Editat Decembrie 7, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: My vitara,,proiectul meu incepe cam asa Daca partea de sus a prelatei e ok si nu iti trebuie as fi bucuros sa te scap de ea :pr1 ...bafta cu noul proiect(asta sa fiu ontopic...) :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soryn Postat Decembrie 8, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: My vitara,,proiectul meu incepe cam asa o sa ma uit in ce stare ii pe sf de sapt cand ajung la acaret si o sa-ti dau de veste.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate