catalinpopa2013 Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 salve. ma poate ajuta cineva cu un sfat? un prieten cu un jimi 1998 1.3 , la lasat ambreiajul. unde poate comanda daca se schimba mai greu/usor ca la o vitara la vitara mea l-am schimbat singur omul este mai in varsta si locuieste la vreo 5km de civilizatie multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: ambreiaj Nu stiu ce magazine de piese sint in Ploiesti, dar poti sa intrebi la Autonet, Unix, etc. Daca zici ca l-ai schimbat singur la Vitara, poti sa il schimbi si la Jimny, dpv tehnic e la fel. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinpopa2013 Postat Decembrie 8, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: ambreiaj multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate