Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Extractor brat stergator

minitehnicusro

Postări Recomandate

de cind am luat masina, am incercat sa-i scot bratele stergatoarelor, sa le inlocuiesc cu unele reconditionate.

am tras de ele, le-am dat cu degripant, le-am blestemat, am facut woodoo, le-am citit la biserica, am tras de ele cu 3 tipuri de extractoare.

nu vor sa iasa si pace. in cei cei 14 ani de cind japonejul le-a infipt acolo s-au sudat.

pozitia este imposibila si nu ai cum sa-l apuci corect cu extractorul din cauza grilei de plastic.

deci, cum se scot cind nu vor sa iasa? stie cineva o procedura?

iese din discutie distrugerea grilei de plastic prin care trec sau distrugerea lor.

nu sunt fan ciocan caci lagarele sunt de plastic si pleaca repede la loc cu verdeata.

am incercat cu:

040211427.jpg.f6c63b5241469293d88f343f65f55fdd.jpg

VS807.thumb.jpg.c0730ef0fd89009be91426690dcaa918.jpg

YT-2514.jpg.1148544a39b9cad4d6865d897694ec04.jpg

nici unul nu incape sau nu se asaza corect.

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Extractor brat stergator

am rezolvat prin distrugerea grilei de plastic, pe care am taiat-o cu sficul. altfel nu ai cum sa apuci bratul stergatorului cu extractorul.

apoi am folosit cu succes al doilea model de extractor, care a scrasnit, s-a intins dar pana la urma a dat jos blestematele de brate ruginite.

am facut si o vizita la spalatorie pentru a evacua cele 2 kg de pamanat care se adunasera in zona gaurilor de scurgere.

concluzia care se trage, este ca anual trebuie sa dai jos stergatoarele, sa cureti cu peria de sarma dintisorii, sa-i ungi cu vaselina si sa montezi stergatoarele la loc.

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

Re: Extractor brat stergator

anual ... pui o vaselina rezistenta la caldura, ca bate soarele si se incinge, si ajunge daca le dai jos odata la 2-3 ani ... anual, daca nu mai des, ar trebui sa dai jos grila, si automat si stergatoarele, ca sa scoti pamantul ala de acolo ... mai stiu pe unu la care a incoltit iarba, s-au prins muschi licheni si alte vegetale ...

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare