100tracks Postat Decembrie 10, 2014 Partajează Postat Decembrie 10, 2014 In data de 17 decembrie, incepand cu ora 18:00, Comisia Nationala de TOT TEREN din cadrul FRAS si organizatorii Campionatului European 100Tracks, va invita la evenimentul pentru prezentarea Campionatului European 100Tracks. Cu aceasta ocazie participantii vor afla informatii despre organizare, participare, navigatie si regulamente in cadrul competitiilor campionatului. Prezentarea va avea loc la sediul central FAN Courier de la adresa Sos. de Centura nr. 32, Stefanestii de Jos, Ilfov, 077175 Coordonate GPS: N 44.529126 E 26.158209 VEZI HARTA La evenimentul care va dura in jur de 2-3 ore sunt invitati toti cei interesati despre acest campionat. Intalnirea are ca scop prezentarea formatului campionatului, regulilor competitionale si interactiunea cu cei prezenti prin intrebari, raspunsuri si sugestii. De precizat este ca toti detinatorii de licente FRAS pentru raliu, viteza in coasta, off road, rally cros si slalom paralel nu mai au nevoie de o noua licenta pentru acest campionat european. Persoana de contact: nume: Rasty Petzalis Gabriel mobil: +40723842525 Va asteptam! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 (editat) Re: Prezentare oficiala - 17 Decembrie 2014 Live stream de la evenimentul de prezentare oficiala a Campionatului European 100Traks: http://www.100tracks.net/live Editat Decembrie 17, 2014 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Prezentare oficiala - 17 Decembrie 2014 Stramul merge sacadat.... si nu se aude nici macar un cuvand cap coada .... am incercat si de pe RDS si de pe Telecom. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Prezentare oficiala - 17 Decembrie 2014 O sa se vada mai bine si in timp real la transmisiunile live din padure :))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Prezentare oficiala - 17 Decembrie 2014 O sa se vada mai bine si in timp real la transmisiunile live din padure :))) Mao, nu inteleg inversunarea ta, de ce esti asa de stresat? Zsoka Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shinobi Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Prezentare oficiala - 17 Decembrie 2014 intrebare: clujul nu e primit in acest campionat? mmmm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Prezentare oficiala - 17 Decembrie 2014 intrebare: clujul nu e primit in acest campionat? cine zice asa ceva??? Zsoka Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floyota Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Prezentare oficiala - 17 Decembrie 2014 intrebare: clujul nu e primit in acest campionat? De unde reiese asa ceva? Din contra Clujul care a fost si ramane un pol important in acest sport este binevenit. De unde a iesit gogomania asta? Mai mult decat atat avand in vedere starea de provizorat a calendarului,in masura in care doreste Clujul alaturi de orice alt club este invitat chiar sa organizeze etapa in acest format. Lansez aceasta invitatie tuturor cluburilor de a organiza evenimente fie ca sunt cupe sau etape,iar comisiei CNOR invitatie la discutii pentru a vedea in ce masura exista interes pentru aceasta forma de organizare. Fac acest lucru tocmai pentru a inchide gurile rele care lanseaza tot felul de zvonuri alarmiste si bat campii cu gratie. Nu se doreste ca acest lucru sa fie privit ca pe un conflict ci ca pe o alternativa la sistemul actual. Dispunem de know how ul si tehnologia necesara implementarii . Am facut o invitatie oficiala ca sa nu mai existe discutii pe aceasta tema. Suntem in 2014,avem timp pana in 2015 sa tot discutam si sa luam cele mai bune decizii. Floyota Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Prezentare oficiala - 17 Decembrie 2014 Am ajuns si eu la intalnire un pic mai tarziu dar am ajuns. Suna bine prezentarea ,asteptam realitatea! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sparvulescu Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Re: Prezentare oficiala - 17 Decembrie 2014 De unde reiese asa ceva? Din contra Clujul care a fost si ramane un pol important in acest sport este binevenit. De unde a iesit gogomania asta? Mai mult decat atat avand in vedere starea de provizorat a calendarului,in masura in care doreste Clujul alaturi de orice alt club este invitat chiar sa organizeze etapa in acest format. Lansez aceasta invitatie tuturor cluburilor de a organiza evenimente fie ca sunt cupe sau etape,iar comisiei CNOR invitatie la discutii pentru a vedea in ce masura exista interes pentru aceasta forma de organizare. Fac acest lucru tocmai pentru a inchide gurile rele care lanseaza tot felul de zvonuri alarmiste si bat campii cu gratie. Nu se doreste ca acest lucru sa fie privit ca pe un conflict ci ca pe o alternativa la sistemul actual. Dispunem de know how ul si tehnologia necesara implementarii . Am facut o invitatie oficiala ca sa nu mai existe discutii pe aceasta tema. Suntem in 2014,avem timp pana in 2015 sa tot discutam si sa luam cele mai bune decizii. Floyota din moment ce, pe aceasta cale informala, CNOR este invitat sa discute implicarea in activitatea unei alte comisii din FRAS, rezulta ca suntem intr-una din situatiile de mai jos: 1. invitatia are sens, caz in care activitatea comisiei Tot-Teren se suprapune peste activitatea CNOR 2. invitatia nu are sens. E ca si cum ralistii ar invita cartistii sa-si identifice interesele comune. Sorin disclaimer: raspunsul imi apartine si nu reprezinta pozitia oficiala a CNOR. Shit happens Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Re: Prezentare oficiala - 17 Decembrie 2014 Mao, nu inteleg inversunarea ta, de ce esti asa de stresat? Zsoka Dimpotrivă Liviu, sunt chiar relaxat si ne-înverșunat. Astept transmisiunile live. Apropo sa nu uitati ca o mare parte din useri folosesc iosX... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Re: Prezentare oficiala - 17 Decembrie 2014 Dimpotrivă Liviu, sunt chiar relaxat si ne-înverșunat. Astept transmisiunile live. Apropo sa nu uitati ca o mare parte din useri folosesc iosX... Mao & Worldscape - multumesc pentru feedback, si pentru participarea in acest test (mai mult sau mai putin reusit). Iar de perfectionat... deja lucram la asta! GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floyota Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Re: Prezentare oficiala - 17 Decembrie 2014 din moment ce, pe aceasta cale informala, CNOR este invitat sa discute implicarea in activitatea unei alte comisii din FRAS, rezulta ca suntem intr-una din situatiile de mai jos: 1. invitatia are sens, caz in care activitatea comisiei Tot-Teren se suprapune peste activitatea CNOR 2. invitatia nu are sens. E ca si cum ralistii ar invita cartistii sa-si identifice interesele comune. Sorin disclaimer: raspunsul imi apartine si nu reprezinta pozitia oficiala a CNOR. Mai Sorine, ne cunoastem de atatia ani. Nu ne putem lauda ca avem o relatie foarte stransa,iar acest lucru este cred de notorietate,dar acest aspect nu are nici o importanta in situatia de fata. Stau si ma intreb cum sa purtam discutia…la nivel personal, cu apelative de genul celui folosit mai sus adica"Mai Sorine" sau "Mai Floyota"ce naiba suntem oameni maturi si hai sa ne vedem sa discutam sa vedem ce poate iesi bun din asta,sau sa discutam la nivel oficial pe un ton protocolar si sa vedem daca identificam lucruri in comun sau nu. Imi cer scuze insa nu cred ca e benefic ca discutia sa fie atrasa in directia in care tu ai incercat sa o duci. Cred prin acest lucru ca intr un mod cat se poate de politicos si toata lumea este martora ca am incercat si incerc in continuare sa gasim punti de dialog pentru a vedea in ce masura alternativa propusa de noi poate fi considerata un progres fata de ceea ce exista in prezent. Sper ca ratiunea sa ne poarte catre deciziile potrivite. Eu mi as dori ca aceasta situatie sa fie privita nu ca pe un conflict,cum incearca unii care au interes sa acrediteze ideea,ci ca pe o alternativa la ceea ce exista in momentul de fata. Atat calendarul competitional cat si regulamentul sunt in faza provizorie,in consecinta pot si trebuie sa sufere modificari si completari. Suntem in 2014…mai avem timp pana in prima parte a anului viitor sa definitivam. Prin urmare astept sa vad modul de abordare al discutiei.(asta in cazul in care se doreste acest lucru) Mai deschis si mai clar in exprimare nu reusec sa fiu,dar cred ca e de ajuns. Invitatia ramane deschisa. Floyota 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sparvulescu Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Re: Prezentare oficiala - 17 Decembrie 2014 Florin, doresti ca discutia sa o purtam pe direct sau pe forum? In cazul in care alegi prima varianta, adresa mea de e-mail e sparvulescu@yahoo.com . In ceea ce ma priveste, n-am nici o problema in a discuta pe forum, chiar cu riscul interventiilor rau-voitoare din public. Inca odata, ceea ce vom discuta va reprezenta doar opinia mea. Sorin Shit happens Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
100tracks Postat Decembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Re: Prezentare oficiala - 17 Decembrie 2014 Poze de la intalnirea 100Tracks. Multumim celor prezenti la acesta intalnire. Ne bucuram ca la aceasta intalnire am primit sugestii din partea viitorilor concurenti si organizatori, care vor fi implementate in regulamentele Campionatului National de TOT Teren (100Tracks). Consideram in continuare ca experientele placute sau neplacute ale concurentilor sau organizatorilor din toate celelalte competitii automobilistice pot contribui benefic la acest nou tip de intrecere automobilistica. Multumim inca o data tuturor celor care au contribuit prin intrebari sau sugestii la acest nou format de intrecere automobilistica. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate