claudio_zone Postat Decembrie 10, 2014 Partajează Postat Decembrie 10, 2014 Buna searaa... Ma poate ajuta si pe mn cineva cu un sfat in remedierea unei probleme...dupa mintea mea cam grava!! detin un Freelander 1.8 + GPL... si de vreo 2 zile am observat ca pierd cam toata apa din motor asta m-a facut sa imi tresara inima si am dat o fuga la mecanic.... De unde credeti ca era scurgerea de apa...??? Va spun eu ... cand se incalzeste formeaza presiune si toata apa + antigel-ul meu se scurgeau pana la ultima picatura pe langa cutia de transfer...diferential... are doua conducte ( care apartin sistemului de racire) iar pe acolo sau mai bine zis din zona conductelor pierd toata apa! la aceasta problema mecanicul nu mi-a putut da o rezolvare decat o solutie pt ajunge cu masina acasa si respectiv la munca a doua zi... Ce sfaturi imi puteti da ??? P.S incerc sa revin cu cateva fotografii zilele aste.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Decembrie 10, 2014 Partajează Postat Decembrie 10, 2014 Re: Scurgere apa din diferential trebuie sa schimbi "racitorul " cutiei de tranfer alta solutie nu vad nou sau SH Arata cam asa Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudio_zone Postat Decembrie 11, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Re: Scurgere apa din diferential Ai idee daca gasesc doar raciorul ...separat ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Re: Scurgere apa din diferential Ai idee daca gasesc doar raciorul ...separat ? Da, il comanzi in functie de VIN-ul masinii, difera de la diesel la benzinar. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ambrusianas Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 Re: Scurgere apa din diferential racitorul se gaseste separat, second hand nu te sfatuiesc caci si la reprezenatanta iti spune ca nu se poate scoate racitorul fara a rupe sau taia garnitura, ca el intra ca intr-un sant. e 100 de euro, atat am dat eu pe el. daca te intereseaza iti pot da site-urile cu piese de unde l-am luat eu. Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Re: Scurgere apa din diferential Racitorul poate fi sudat. Garnitura poate fi inlocuita cu silicon. Ca si pret totul face mult sub pretul de achizitie. Numai bine, Alin .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ambrusianas Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Re: Scurgere apa din diferential salut, eu cand am rectificat reductorul am preferat sa-l schimb cu totul din cauza ca era corodat, trebuia cositorit si nu stiam cat ar fi tinut, ca il carpeam intr-o parte si pica in alta si l-am lumparat nou si gata. incearca sa-l cositoresti daca nu e spart rau, daca nu cauta pe siturile cu piese si gasesti sigur. daca tot desfaci reducorul sa verifici, rulmentii, coroana, pinionul si celelalte piese sa fie ok. numai bine Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate