Vizitator florin_mures Postat August 15, 2008 Partajează Postat August 15, 2008 saluatare o intrebare poate cam creatza....cam care ar fi un buget pentru un suzuki samurai decent (masina, suspensii, troliu.....)....vreau sa ma distrez cu el nu sa fac performanta. am vazut chestii faine la voi, dar din cate am vazut se vorbeste prea putin despre cat costa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat August 15, 2008 Partajează Postat August 15, 2008 Re: buget suzuki samurai 7 mii de epuroi, deja facut, fara a lua in calcul manopera :grin: vezi la anunturi, veverita cu pedigree. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat August 15, 2008 Partajează Postat August 15, 2008 Re: buget suzuki samurai Greu de estimat ... depinde de stare in care gasesti veverita ... daca e cariata, daca naparleste pe la cardane si diferentiale ... cu ce vrei s-o incalti Asa ... Masina 2500 eur Susp. min 1000 eur Anv. 500 (daca ai si jante OK, daca nu mai pune 400) Troliu 400 eur Bara troliu ??? Praguri ??? Revizie generala min. uleiuri, cruci 200eur R&P 500 eur (ca macar un cauciuc 235, daca nu 31 tot pui) Statie CB + antena 200eur (daca nu esti pretentios) Daca mai e nevoie un body lift 50eur Desigur + manopera ??? Concluzia mea - daca pot voi lua una gata facuta, pe care pot sa o testez! O indoitura se mai face (sau se mai inmulteste) dar sa gasesti rugina peste tot = timp, muuult timp si bani, s-o iei de la rulmenti si semeringuri = alti bani ... tot multi FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat August 17, 2008 Partajează Postat August 17, 2008 Re: buget suzuki samurai Totul incepe de pe la 6.000 euro... Cum au spus si colegii de mai sus depinde ce vrei sa faci cu ea...poti ajunge usor la 10.000. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate