kherim Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 buna seara ,stie careva daca se poate regla unghiul de cadere la toyota lj 70? imi poate zice si mie cineva unde gasesc schema electrica la aceeasi masina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 Re: unghi de cadere lj 70 Salut. La punte rigida NU se regleaza: unghiul de cadere, unghiul de fuga, unghiul king-pin. Se regleaza doar unghiul de convergenta. Schema electrica - o gasesti doar intr-un manual de service. Colegii toyotisti (sau chiar patrolisti:ha:) te vor ajuta, eu nu am manual de toyota. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emp Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 Re: unghi de cadere lj 70 daca-i suparator se poate regla din lungimea bratului.de regula sunt brate +1,+2,+3 sau -1,-2,-3.dar cam greu de gasit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 Re: unghi de cadere lj 70 daca-i suparator se poate regla din lungimea bratului.de regula sunt brate +1,+2,+3 sau -1,-2,-3.dar cam greu de gasit Despre ce brate zici? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Re: unghi de cadere lj 70 Despre ce brate zici? Cred ca se refera la basculele de Dacia 1300, astea erau cu plus si minus. Cre'ca trebe' un pic de munca, sa pui bascule la LJ70:ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Re: unghi de cadere lj 70 http://www.google.ro/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=0CAYQjB0&url=http%3A%2F%2Fwww.sleeoffroad.com%2Fproducts%2Fsuspension_pieces_bushings.htm&ei=XZWMVOKRB8bXPdi0gLAB&bvm=bv.81828268,d.bGQ&psig=AFQjCNEO9DYiBh-zRvlT7CF0zWcshVosOg&ust=1418585733103611 . Si se fabrica si pentru lc 70.:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate