Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie Ford Bronco XLT, `90

jony

Postări Recomandate

Salutare colegilor de forum,sunt intr o dilema in achizitionarea unui Bronco xlt din 90 .inmatriculat,motor 4,9 ,l6, ma intereseaza daca are ceva aptitudini off road,si daca aveti idee la fiabilitate cum sta?
Discovery1 1997
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sfat achizitie Ford Bronco XLT, `90

Eu am avut un Ford Explorer, 92, fratele mai mare. Era ok masina, sistemul de cuplaj 4x4 era electronic si mai facea figuri, insa in rest nu am avut probleme majore cu ea. Are si punti fixe, piese pentru pregatire gasesti garla in US, mie unul mi-a ramas in suflet masina aia, insa am dat-o din cauza impozitului.

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

Link spre comentariu

Din cat am cautat modelul Bronco fata de Bronco 2 ,este bazat pe pick up model f,deci ceva mai mare decat explorer ,ca baza si motorizari sunt identice,problema este cu piesele din state ,daca as avea acces cum am din anglia la ele ar fi o masinuta super,multumesc de info ,stiam de explorer ca fata de grand sau chevrolet sunt mult mai robuste mai ales cele pana in 95.

Discovery1 1997
Link spre comentariu

Din cat am cautat modelul Bronco fata de Bronco 2 ,este bazat pe pick up model f,deci ceva mai mare decat explorer ,ca baza si motorizari sunt identice,problema este cu piesele din state ,daca as avea acces cum am din anglia la ele ar fi o masinuta super,multumesc de info ,stiam de explorer ca fata de grand sau chevrolet sunt mult mai robuste mai ales cele pana in 95.

pai nu compara cu grand si nici cu toat emodelele de chevi :) ca Bronco e cu sasiu iar cel putin grandul e caroserie autoportanta :)

deci e normal ca e mai robusta masina:D:D:D

Link spre comentariu

Dupa motor e vorba de Bronco, care d.p.d.v. al meu e o super masina (desi preferam varianta V8). Fiind din '90 si XLT, are pe fata ciudatenia aia de punte TTB :grin:

A nu se confunda cu Bronco II care e din liga mica, gen Explorer.

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare