ugod Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 Totul a inceput prin 2008 cand am luat un mk2 lung din UK in stare foarte buna dar ma deranja pozitia volanului , si prin 2010 am gasit la vanzare unul inmatriculat dar cu motorul mort si am profitat de ocazie si am sarit pe el sasiul este in stare impecabila caroserie in schimb era cam trantita de toti copaci in special usile si aripile . asa cam am pastrat sasiul caroseria si am adaugat motorul + cutie+ grupuri si la vopsit cu el am pastrat interiorul si totarile de UK pt ca erau cam toate piele incalzita , AC , pilot automat si multe altele . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Decembrie 12, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2014 Re: Mk 2 portocala si dupa vopsire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 Re: Mk 2 portocala O frumusete! Bravo pentru pasiunea depusa! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Decembrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Re: Mk 2 portocala si niste poze de anu acesta cu bara fara bara fata a mai suferit niste upgraduri inaltat sasiul cu 100 mm schimbat reductorul ca aveam probleme cu el defapt a mers cativa ani fara ulei reparat alternatorul pt ca a cedat reparat pompa de injectie a inceput sa curga pe la ax pivoti ceva bucse schimbate curatat injectoarele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate