dcosmin Postat Decembrie 15, 2014 Partajează Postat Decembrie 15, 2014 Ma intereseaza ce fel de cutie de viteze are si cum se misca masina in configuratia asta? Este fabricata in 1996 deci este vorba de un YJ. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 15, 2014 Partajează Postat Decembrie 15, 2014 (editat) Re: YJ 4.0 automat. Ma intereseaza ce fel de cutie de viteze are si cum se misca masina in configuratia asta? Este fabricata in 1996 deci este vorba de un YJ. Multumesc. - este cumva una neagra autocolata toata cu autocolant imitatie fibra de carbon si cu schimbatorul la volan ? P.S. pe YJ toate care au cutie automata au schimbatorul la volan, daca are schimbatorul in podea inseamna ca este modificata, si ulterior a primit CV automata...ori de TJ ori de Cherokee sau grand cherokee... si atunci sunt si alte modificari facute deoarece CV lung cu 4 viteze nu intra corect pe masina.....si atunci se scurteaza cardanul spateca sa incapa....plus alte mantocharii. - daca este asta, vezi ca este gresita cartea...este fabricata in 1995 ( in 1996 NU s-a fabricat nici un Jeep Wrangler !!! ) ... dar nu te deranjeaza asta. are un T32 care ulterior s-a pus pe Wrangler TJ automat de 4 litrii...este o cutie supersmechera, scurta cu 3 viteze...si ideala pt offroad. Editat Decembrie 15, 2014 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 16, 2014 Partajează Postat Decembrie 16, 2014 (editat) Re: YJ 4.0 automat. este cumva vb despre asta: http://www.autovit.ro/jeep-wrangler-C34543007.html ? ... cu toate ca asta e din 1991 cu motor de 4.2 Editat Decembrie 16, 2014 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Decembrie 16, 2014 Partajează Postat Decembrie 16, 2014 Re: YJ 4.0 automat. este cumva vb despre asta: http://www.autovit.ro/jeep-wrangler-C34543007.html ? ... cu toate ca asta e din 1991 cu motor de 4.2 Acuma tu ce faci ? Il tragi de limba ? Daca ar fi vrut ar fi aratat masina sau macar ar fi dat detalii despre ea . :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 16, 2014 Partajează Postat Decembrie 16, 2014 Re: YJ 4.0 automat. ... eu doar 1 am vazut cu cutie atomata si cu carte din 1996 ... cea neagra de care il intrebam in primul post :) acum am gasit-o si pe asta pe autovit.... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Decembrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2014 Re: YJ 4.0 automat. Salut. Vad ca s-a pus TF999 care intr-adevar are 3 rapoarte. In 96 s-au fabricat YJ-uri , insa au fost vandute ca fabricatie 1995. Am pus o poza . Despre ea vorbeai? Revenind, masina se misca bine ? Are din cate vad 180 de cai , dar dat fiind faptul ca are 3 trepte in cutie, nu imi dau saema ce zvac are utilajul. Am un Grand Wj cu 4.7 v8. Comparativ cu ala, cam cat de lent e asta micu'? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 16, 2014 Partajează Postat Decembrie 16, 2014 Re: YJ 4.0 automat. are exact cat are nevoie...mai ales in teren.... tu vrei sa faci liniute cu el? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Decembrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2014 Re: YJ 4.0 automat. Wow.. ai raspuns ca sa fii util sau in ce scop? Eu am intrebat crezand ca raspunde un poseso, nicidecum sa fiu luat la misto. In plus, daca as fi facut liniute cu el, care e problema? Astept un raspuns mai concret decat " atat cat are nevoie". Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 16, 2014 Partajează Postat Decembrie 16, 2014 Re: YJ 4.0 automat. la asa intrebare pusa ...asa am raspuns ti-am raspuns in cunostinta de cauza....ptr ca am avut asa ceva... daca tu ceri referinte V8 vs L6....ce ai fi vrut sa-ti raspund? ca sa iti dai seama....pe asfalt V8-ul tau e mai bun...in teren mai are de invatat comparativ cu Wranglerul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 (editat) Re: YJ 4.0 automat. E tocmai invers,in 96 s-au vandut jeep-uri dar fabricate in 95. In 96 fabrica a fost inchisa pentru schimbarea liniei de producite,stiu ca nicaieri nu se intampla asta dar uite ca la Jeep in 96 sa intamplat. Zvac in teren are de nu te vezi,personal consider ca nu se compara cu nimic de serie. Tot ca parere personala cutia de viteze a fost creata pentru teren unde se descurca minunat,cand dai de asfalt se schimba problema,e foarte inceata si motorul suge mult pentru fix acelasi motor dar cu manuala. Cutia intradevar e aceeasi ca si pe TJ doar ca la acesta ia modificat putin electronica,convertizor si alte prostii pentru ca se comporta ca si cum ar fi alta cutie,mult mai echilibrata on-offroad. Editat Decembrie 17, 2014 de hdragos Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: YJ 4.0 automat. @Cosmine, masina este foarte OK ( daca si pretul este bun ). Ai tot ce vrei de la masinuta asta pt offroad cu CV automat ... o sa ramai impresionat de cat de fain se misca .... Noi am avut una din asta ( cea de care iti povesteam mai sus...autocolata ) la care i-am montat rapoarte, TSL-uri pe 35 si blocanti fata + spate... masinuta se misca senzational avand CV atomata.... diferenta dintre ea si TJ-ul de 4 litrii este de arcuri , unde aici apare un PLUS pt TJ ... in rest este o masinuta care mi-ar placea sa o adaug la colectie. oricum in materie de Wranglere pt on si off-road... de depart cele de 4 litrii cu cv automat sunt mult mai bune, am si YJ manuale de 2.5 si de 4 si 2 TJ automate de 4 litrii. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate