Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

samy meu..... sj 413 jl '86

Vizitator mudysamy

Postări Recomandate

Vizitator mudysamy

Re: samy meu..... sj 413 jl '86

nus dac is off topic dar totusi intreb

masina pe "Fahrzeugbreif" nemtesc are numa o serie adica "Fahrzeug-Ident.-Nr." care este si pe "Fahrzeugschein" si pe masina acelasi...

intrebarea e: nu tu serie motor,sasiu? sau se procedeaza altfel la ei......

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu e chiar usor de trecut de inmatriculare, dar e realizabil. Eu numai ce am terminat, si inca nu am albit. :banana :banana Nu de tot :D Sami al tau e standard, nu ar trebui sa ai probleme la RAR, in rest mai e minunata taxa de 2333 lei si esti ca si inmatriculat.

Mudsamy, la cat ma pricep eu, Fahrzeug Ident... whatever e numarul de pe sasiu, pe care-l poti viziona pe sasiu, in spatele rotii dreapta fata. La mine au cautat si undeva sub pres, in dreapta, dar seria aia era de negasit.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Vizitator mudysamy

multam de urari si de lamuriri,am gasit si seria sasiu la roata de pe fata dar m-am lovit de o chestie interesanta... pe carte scrie ca are 1315 cmc iar pe motor deasupra seriei scrie ca are 1324 cmc masina la cat de veche e mere ok,nu are scurgeri,nu bate nic,frane ok,un pic de rugina dar normala asa spune eu-in rest un dubiu mare asupra seriei motor.....si nu ma pot linisti decat ducandu-ma la RAR sper sa fie de bine acolo ca tare dor mi s-a facut de namol si drumuri neasfaltate,chiar forestiere....

Link spre comentariu

eu cred ca nu ar trebui sa-ti faci griji deloc,ceea ce spui tu nu reprezinta seria motor , reprezinta cilindreea motorului 1324 cm3 , precis este o greseala de tiparire, seria motorului o gasesti altundeva , bafta la inmatriculare :grin:

Link spre comentariu

Din cate stiu, cilindreea lui SJ413 e 1324 cmc.

La mine e mai fain, masina a fost initial un SJ410, asa zic actele, dar acum am motor si cutie de 413. A, sa nu uit, pe capota, in interior, scrie SJ 500, desi nu stiu nimic de un asemenea model. Dar cum stiu ca masina a fost serios lucrata inainte de a ajunge in Romania, nu ma mira.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Vizitator mudysamy

la draq cu RAR'ul ca i-am sunat zilele trecute si mi-au facut programare in octombrie pe 20-- super fain :p ma cam las la mana mea....oricum e de bine

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare