DanT Postat Decembrie 16, 2014 Partajează Postat Decembrie 16, 2014 (editat) anul trecut am organizat o actiune umanitara mergand in comuna Bulza unde erau in jur de 18-20 locuitori. Din pacate am fost doar trei masini, insa am avut pachete suficiente pentru toata lumea doarece multe persoane au pus bani chiar daca nu au reusit sa participe La plecarea noastra din sat am promis ca vom mai trece pe la ei. https://www.youtube.com/watch?v=eZpbulxucmQ&list=UUFlLNMpjfLOD926vLi4XlCg Propun ca in data de 28 decembrie sa organizam o alta astfel de iesire cu scop umanitar la care sper sa se participe in numar cat mai mare ca locatie..ori aceeasi comuna ca de anul trecut (deoarece la cautarile pe google "comuna izolata timis" ) doar despre ea am gasit , ori astept propuneri din partea voastra daca stiti altele :tk Editat Decembrie 16, 2014 de DanT 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanT Postat Decembrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2014 (editat) Re: Umanitara de Craciun in jud. Timis Miercuri 17 dec ora 21 la Irish pub Shamrock pe strada mercy (langa Time ) in unirii ne intalnim sa mai stabilim detalii..va asteptam Editat Decembrie 16, 2014 de DanT 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Decembrie 16, 2014 Partajează Postat Decembrie 16, 2014 Re: Umanitara de Craciun in jud. Timis eu vin! XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Umanitara de Craciun in jud. Timis Vin, nu vin, o sa contribui si eu ca si anul trecut. Sper sa gasesc birtul si sa ajung si eu deseara :). Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Corse Postat Decembrie 22, 2014 Partajează Postat Decembrie 22, 2014 Re: Umanitara de Craciun in jud. Timis ceva detalii noi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate