Rafy Postat Decembrie 16, 2014 Partajează Postat Decembrie 16, 2014 Buna . Care ar fi modificarile minime pt un patrol y60 scurt sa poata fie puse simex-uri pe 35? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koch marius robert Postat Decembrie 16, 2014 Partajează Postat Decembrie 16, 2014 Re: y60 simex 35 suspensie +5 (minim) si taiat din aripi... spor la treaba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Decembrie 16, 2014 Partajează Postat Decembrie 16, 2014 Re: y60 simex 35 Mai ieftin badylift de +5 sau +6 si taiat un pic din aripile fata,deconectezi barele stabilizatoare si spor la treaba.Patrolul flexeaza suficient de mult cu arcurile si amortizoarele stoc mai mult decat orice masina cu pretentii de off-road. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Decembrie 16, 2014 Partajează Postat Decembrie 16, 2014 Re: y60 simex 35 perfect deacord cu ce se spunea mai sus,tu in schimb alegi varianta care iti convine tie cel mai mult buget...pai body lift e cea mai ieftina,faci distantierele ,schimbi suruburile si asta este suspension lift...scump cam minim 600 euro si ai avantajul unei suspensii noi pe masina printre altele mers pe asfalt mai mult cu 35-uri ...as lasa barele stabilizatoare mers prin off 80% le poti scoate ca e mai bine. decizia e la tine in functie de ce vrei eu personal am mers pe 33-uri cu suspension lift 5 cm nu imi place body liftul...asta e fiecare cu biscuitii lui. si 33-uri pentru a mai avea ceva zvac si masina:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rafy Postat Decembrie 17, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: y60 simex 35 perfect deacord cu ce se spunea mai sus,tu in schimb alegi varianta care iti convine tie cel mai mult buget...pai body lift e cea mai ieftina,faci distantierele ,schimbi suruburile si asta este suspension lift...scump cam minim 600 euro si ai avantajul unei suspensii noi pe masina printre altele mers pe asfalt mai mult cu 35-uri ...as lasa barele stabilizatoare mers prin off 80% le poti scoate ca e mai bine. decizia e la tine in functie de ce vrei eu personal am mers pe 33-uri cu suspension lift 5 cm nu imi place body liftul...asta e fiecare cu biscuitii lui. si 33-uri pentru a mai avea ceva zvac si masina:) Distantiere la ce ? Trebuie pusa vreo flansa la cardan ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: y60 simex 35 Distantiere,... intre sasiu si caroserie. (se inlocuiesc cele existente) Nu necesita flanse sau chit coborare cv. (nu se modifica ungiurile intre cardane si cv sau dif) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dr.CristacKe Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: y60 simex 35 suspensie +5 taiat din aripi destul de mult, kit coborare cutie viteze, bucse caster tendoane fata.varianta medie suspensie + 10 usor taiat din aripi, kit coborare cutie viteze, bielete antiruliu fata lungite, racorduri frana fata si spate lunginte,tendoane spate lungite, dropbox caster,panhard fata spate reglabil etc..varianta scumpa dar cea mai buna aici implica costuri mari operatiunea suspensie+bodylift nu prea se iubesc parerile sunt impartite aici. varianta cea mai ieftina bodylift de 5 si taiat din aripi suspensia stock.. ca parere personala nu agreez bodyliftul absolut deloc.. Y60 am zis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate