Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

y60 simex 35

Rafy

Postări Recomandate

Re: y60 simex 35

Mai ieftin badylift de +5 sau +6 si taiat un pic din aripile fata,deconectezi barele stabilizatoare si spor la treaba.Patrolul flexeaza suficient de mult cu arcurile si amortizoarele stoc mai mult decat orice masina cu pretentii de off-road.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

perfect deacord cu ce se spunea mai sus,tu in schimb alegi varianta care iti convine tie cel mai mult

buget...pai body lift e cea mai ieftina,faci distantierele ,schimbi suruburile si asta este

suspension lift...scump cam minim 600 euro si ai avantajul unei suspensii noi pe masina printre altele

mers pe asfalt mai mult cu 35-uri ...as lasa barele stabilizatoare

mers prin off 80% le poti scoate ca e mai bine.

decizia e la tine in functie de ce vrei

eu personal am mers pe 33-uri cu suspension lift 5 cm

nu imi place body liftul...asta e fiecare cu biscuitii lui. si 33-uri pentru a mai avea ceva zvac si masina:)

Link spre comentariu

perfect deacord cu ce se spunea mai sus,tu in schimb alegi varianta care iti convine tie cel mai mult

buget...pai body lift e cea mai ieftina,faci distantierele ,schimbi suruburile si asta este

suspension lift...scump cam minim 600 euro si ai avantajul unei suspensii noi pe masina printre altele

mers pe asfalt mai mult cu 35-uri ...as lasa barele stabilizatoare

mers prin off 80% le poti scoate ca e mai bine.

decizia e la tine in functie de ce vrei

eu personal am mers pe 33-uri cu suspension lift 5 cm

nu imi place body liftul...asta e fiecare cu biscuitii lui. si 33-uri pentru a mai avea ceva zvac si masina:)

Distantiere la ce ?

Trebuie pusa vreo flansa la cardan ?

Link spre comentariu

suspensie +5 taiat din aripi destul de mult, kit coborare cutie viteze, bucse caster tendoane fata.varianta medie

suspensie + 10 usor taiat din aripi, kit coborare cutie viteze, bielete antiruliu fata lungite, racorduri frana fata si spate lunginte,tendoane spate lungite, dropbox caster,panhard fata spate reglabil etc..varianta scumpa dar cea mai buna aici implica costuri mari operatiunea

suspensie+bodylift nu prea se iubesc parerile sunt impartite aici.

varianta cea mai ieftina bodylift de 5 si taiat din aripi suspensia stock..

ca parere personala nu agreez bodyliftul absolut deloc..

Y60 am zis!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare