soimu Postat August 15, 2008 Partajează Postat August 15, 2008 intrucat ma bate gandul sa iau un GR de 2,8 sau o toyota de 2,5 sau 3 l diesel, ma intereseaza cum au fost incadrate motoarele in "fabrica" (nu prea cred ca recunosc baietii de la noi de la rar ca este euro x pt ca a fost montat catalizator sau mai stiu eu ce) deci, probabil ca sunt persoane care stiu clar ca motorul de GR de 2,8 este non euro/euro1 sau euro 2 incepand cu anul x , sau ca motoarele de pe toyota de tipul x saunt non euro pana in anul...si euro1 incepand cu... desi sunt cam scumpe si nu cred ca ma pot intinde atat de mult, as vrea sa stiu ce euro sunt motoarele de 3 l de pe LC 90... multumesc forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat August 15, 2008 Partajează Postat August 15, 2008 Re: motoare si norme de poluare nissan si toyota Desi am intilnit in multe anunturi de vinzari ca are Euro 2, motorul RD28T GR '93 si '94, este incadrat NON EURO. Sunt curios sa vad din ce an au fost incadrate in clasa superioara. Poate mai aduc unul si fac un upgrade. Sa ne vedem cu bine I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat August 15, 2008 Partajează Postat August 15, 2008 Re: motoare si norme de poluare nissan si toyota Motoarele de 3l pe LC90/95 au Euro 2. Dar nu stiu sigur daca de la inceputul fabricatiei lor (1996) sau mai tarziu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat August 15, 2008 Partajează Postat August 15, 2008 Re: motoare si norme de poluare nissan si toyota Motorul ZD30 de pe Patrolul meu [ an 2004 ] este norma Euro 3 ... intreaba-l pe Luigi, el tre' sa stie treburile astea ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate