Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

motoare si norme de poluare nissan si toyota

soimu

Postări Recomandate

intrucat ma bate gandul sa iau un GR de 2,8 sau o toyota de 2,5 sau 3 l diesel, ma intereseaza cum au fost incadrate motoarele in "fabrica" (nu prea cred ca recunosc baietii de la noi de la rar ca este euro x pt ca a fost montat catalizator sau mai stiu eu ce)

deci, probabil ca sunt persoane care stiu clar ca motorul de GR de 2,8 este non euro/euro1 sau euro 2 incepand cu anul x , sau ca motoarele de pe toyota de tipul x saunt non euro pana in anul...si euro1 incepand cu...

desi sunt cam scumpe si nu cred ca ma pot intinde atat de mult, as vrea sa stiu ce euro sunt motoarele de 3 l de pe LC 90...

multumesc

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: motoare si norme de poluare nissan si toyota

Desi am intilnit in multe anunturi de vinzari ca are Euro 2, motorul RD28T GR '93 si '94, este incadrat NON EURO.

Sunt curios sa vad din ce an au fost incadrate in clasa superioara. Poate mai aduc unul si fac un upgrade.

Sa ne vedem cu bine

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Vizitator koala

Re: motoare si norme de poluare nissan si toyota

Motorul ZD30 de pe Patrolul meu [ an 2004 ] este norma Euro 3 ... intreaba-l pe Luigi, el tre' sa stie treburile astea ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare