Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sticla oglinda nissan terrano 2

Cneazu

Postări Recomandate

Un binevoitor mi-a spart sticla oglinzii la nissan-ul meu, pe partea soferului, nu stiu cui sa-i multumesc, am vazut ca nu sunt scumpe deloc sticlele, oglinda este inca functionala si e electrica. Cat de greu este montajul sticlei? l-as face eu... stie careva?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sticla oglinda nissan terrano 2

Un binevoitor mi-a spart sticla oglinzii la nissan-ul meu, pe partea soferului, nu stiu cui sa-i multumesc, am vazut ca nu sunt scumpe deloc sticlele, oglinda este inca functionala si e electrica. Cat de greu este montajul sticlei? l-as face eu... stie careva?

Am patit-o si eu. Am rezolvat cu 35 lei ( demontat, pus sticla, montat) la un atelier "Geamuri si Oglinzi". Au sticla curbata, speciala pt. oglinzi auto. In 30' ai oglinda la loc, ca noua.

Succes!

Sa cunosti, sa vrei - vei putea face !
Link spre comentariu

Re: Sticla oglinda nissan terrano 2

Am patit-o si eu. Am rezolvat cu 35 lei ( demontat, pus sticla, montat) la un atelier "Geamuri si Oglinzi". Au sticla curbata, speciala pt. oglinzi auto. In 30' ai oglinda la loc, ca noua.

Succes!

Un sfat f bun! Asa fac, am gasit si aftermarket da dureaza si am nevoie... multumesc mult!

LE: am schimbat sticla pe 15 ron, si gata, oglinda auto curbata...asa ca cu incredere :)) se schimba f usor sticla, doar tragi de marginea oglinzii o scoti si gata...

Editat de Cneazu
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare