hcampian Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Salutare! Nu stiu daca ati observat dar, cel putin la a mea, sub pedala de acceleratie e un limitator de plastic prins in podea care nu lasa pedala sa ajunga "la podea". Stie cineva ce rol are? Mie mi s-a cam rupt si nu mai sta, tot pica, ma gandesc daca e ceva risc pentru motor sa apas pedala pana la fund... Ar mai fi o treaba, eu stiu ca 1.8 GDI avea 131 cp dar nu reusea sa se incadreze in Euro 2 iar japonezii l-au limitat pentru Europa la 120 cp. Sa fie cumva limitarea facuta din bucata aia de plastic, asa rudimentar? Mie mi-e frica sa fac un test sa apas pedala pana la fund, daca s-a incumetat cineva sunt curios ce s-a intamplat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgel Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Re: Limitator cursa pedala acceleratie Daca ai potentiometre pe pedala, fara acel limitator risti sa le strici. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hcampian Posted December 18, 2014 Author Share Posted December 18, 2014 Re: Limitator cursa pedala acceleratie Atunci o sa il prind la loc cu Super Glue. :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts