Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Alaska Offroad Warriors

Max

Postări Recomandate

Re: Alaska Offroad Warriors

This videos contains content from BBTV_AETN, who has blocked it in your country (Romania) on copyright grounds.

Chiar si pe site-ul oficial materialul video este inaccesibil din Romania. Momentan din grila de programe "History Romania" nu face parte aceata emisiune, ea fiind programata pentru "premiera" in viitor. Astfel se vrea a fi top secret deocamdata pentru noi, "vizitatorii" :grin:

Daca are cineva TV prin satelit si receptioneaza History "original" vizionare placuta... daca nu, o sa apara in curand inregistrari pirat pe youtube, mai mult ca sigur.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

This videos contains content from BBTV_AETN, who has blocked it in your country (Romania) on copyright grounds.

La naiba... ieri seara mergeau...

Zici ca suntem ciumati aici in Romania...

Link spre comentariu

Sunt scoase din cauza de copyright. Am incercat cu servere proxy din US, Canada etc... niet.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

am apucat sa vad ceva din Alaska Off Road Warriors | Season 1 Episode 3 | Fallen Warrior.

foarte tare.

intr-adevar e blocat din cauza copyright-ului.

am access direct la servere din cateva datacentere ale lumii, inclusiv sua (unde am si und esktop virtual) si acelasi mesaj il afiseza.

hasta la vista.

Link spre comentariu

Proaspete si functioneaza (inca)

Ep 3

https://www.youtube.com/watch?v=HeL9aktFeFM

Ep 4

https://www.youtube.com/watch?v=ohK88q4GNKU

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Link spre comentariu

Interesante.La Warriors am gasit doar 4 episoade pe youtube pana acum.Ce m-a surprins este ca nu stau prea bine la capitolul protectia muncii.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Nici nu i-am vazut prea mari asi cu ale covrigului. Am ramas surprins totusi de cat de repede a picat ... Defenderul.

NADS Fitted

Link spre comentariu

La premiul de 100.000 de coco s-au aliniat la start 5 cotetze antice care-mai-de-care mai nepregatit si o gramada de tataitzi ofiliti piperati cu cativa hipioti drogati.

E ca in comediile cu Benny Hill, te apuca rasul-plansul cand te uiti la ei. Sunt funny rau...

Editat de Astral
  • Like 1
Link spre comentariu

Prospatura, asta pana nu il blocheaza

https://www.youtube.com/watch?v=raGWW0qqZU0

S-auzim de bine

Avem a multumi ! :) Care prindeti...le puneti aici :)

NADS Fitted

Link spre comentariu

Seamana mai mult cu filmul Mad Max dar sunt interesante. Spiritul este foarte occidental . Toti sunt lipsiti de griji si se avanta in tot felul de terenuri fara nici un stres . :grin:

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Prospatura

https://www.youtube.com/watch?v=GuDGH7EZr9E

Vizionare placuta !

Editat de Big.Ursu

NADS Fitted

Link spre comentariu

Incearca link-ul asta, poate merge...

http://www.history.com/shows/alaska-off-road-warriors/videos

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Primele 7 episoade in format HD le puteti gasi aici.

http://www.limetorrents.co/search/all/Alaska-Off-Road-Warriors/

Voi pune si un link pentru download

Episoadele 3,4,5,6

AICI

Episoadele 1,2 si 7

AICI

Editat de Alin
Link spre comentariu

Am vazut si ultimul episod. Interesanta ideea unui astfel de show, dincolo de toate chestiunile trase de par si dupa parerea mea, toate cele 8 episoade reprezinta un mod placut de a folosi monitorul/TV-ul + net :)

Speram sa castige Warwagon (Toyota aceea antica), nicidecum SuperJeep Lower 48'ers - care nu au impresionat prin absolut nimic. In plus nu am inteles cum mama dracu' s-a reparat servodirectia asa....din neant.

Cei doi frati "dinamita", precum si cel cu Defenderul nu ar avea ce sa caute in teren, dupa mine. Pedal to metal, rupe-i partzu (clasic in viata citat), masini slab pregatite - reteta perfecta pentru esec.

Fratele si sora - interesanta strategia lor si au fost singurii care nu au avut nici un fel de problema cu masina. Insa nu au epatat prin nimic, flacaul la un moment dat devenea enervant cu incurajarile. Fatuca a vrut sa arate ca poate (ce...nu stiu), fara frate-su cred ca nici de prima zi nu ar fi trecut. Despre namol, nu mai comentam.

Impresiile mele astea au fost, si chiar cred ca pe vremea asta de 2 lei, alaturi de un pahar de vin, tarie sau ce serveste fiecare - poate face o seara placuta in fata TV-ului.

Nu am gasit pe nicaieri daca va fi vreun alt sezon, daca aveti ceva informatii....scrieti aici.

NADS Fitted

Link spre comentariu

E o informatie pe siteul history da acu nu prea o inteleg:

http://www.history.com/shows/alaska-off-road-warriors/videos/journeys-end

Acolo zice ceva de genul All seasons 1 (8) ... . Asta ar insemna ca a fost primul sezon din 8, desi 8 e si numarul de episoade din sezonul 1. Om vedea :)

Editat de opinion
Too much of a good thing can be wonderful.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare