Big.Ursu Postat Decembrie 29, 2014 Partajează Postat Decembrie 29, 2014 Re: Intrebare martor ulei y61 Multam omu' ! Adaugam bere pe lista ! :)) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 29, 2014 Partajează Postat Decembrie 29, 2014 Re: Intrebare martor ulei y61 Jn1kesy61u0004655. Am pus berea deoparte. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Re: Intrebare martor ulei y61 Jn1kesy61u0004655. Am pus berea deoparte. Si eu te pup ma ! :)) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Re: Intrebare martor ulei y61 giorgel 14.02.2002 - campanie sonda ulei facuta si pusa baterie noua 31.01.2005 - 35.890km - schimbat in garantie amortizor directie atat vad , adica numai reparatiile in garantie , nu vad ce alte reparatii au facut alte reprezentante in afara garantiei , gen revizii , accidente , diverse etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Re: Intrebare martor ulei y61 Saru'mana boierule! La Multi Ani! Poate la anu' calc si io pe la frun' NADS, anu' ce trecu fu mai greut un pic. @ ursu: bine ma pupaciosule:ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Re: Intrebare martor ulei y61 pana una alta , sa dea Ursone de baut la toata lumea ! cine a mai vazut Urs sa se nasca in 30 decembrie ?? dar , na , se poate :) La Multi Ani Ursule ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Re: Intrebare martor ulei y61 Aaaa daa... e ziua lui? Hai sa traiesti, ma, sa fii sanatos, sa te bucuri de viata si de fetele tale! Cine s-ar fi gandit oare, acum aproape 6 ani, la intalnirea posesorilor de Santa Fe, ca vom merge amandoi mai departe, cu Patrol allmighty?:h5:h5 :x :2dr Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Re: Intrebare martor ulei y61 La Multi Ani !!!!!! Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Re: Intrebare martor ulei y61 multumesc NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate