diverOne Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Salutare! Din cauza ca nu am cartea masinii, nu stiu ce uleiuri si cat tre sa bag in agregate....Stiti cum este....la magazin iti recomanda ce nu se vinde :)). Mai bn vii cu temele de acasa ..deci va rog sa.mi dati si mie informatiile ce am nevoie... Mersi! Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Re: lubrefianti cutie, diferentiale si reductor... Xj, 2,5 l . benzina, cutie manuala Buna seara Toate lichidele necesare unei masini sunt catalogate . Ceea ce spuneti referitor la magazine nu se poate generaliza deoarece ori va adresati unor magazine dubioase sau tarabe de 8 mp ori cautati la Peco . Daca cereti dupa talon uleiurile cat si intervalele de schimb ale acestora va vor fi date din programe gen TecDoc , Autodata ... Orice magazin cu acte adica de profil are aceste informatii iar daca nu inseamna ca ati gresit magazinul . Un subiect este si achizitionarea prin posta , identificare defectuoasa si garantie mai deloc ... Nu pot sa cred totusi ca nu aveti un magazin cunoscut de d-vs si bun . Noi avem clienti care ne cunosc si ne trec pragul de peste 15 ani ... ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 (editat) Re: lubrefianti cutie, diferentiale si reductor... Xj, 2,5 l . benzina, cutie manuala cu minim de efort gaseai asta http://www.liqui-moly.de/liquimoly/web.nsf/id/pa_eng_oil_guide.html fiecare producator serios de zemuri ptr ungere are un asemenea catalog aici selectezi tipul de masina care te intereseaza iar ei iti dau specificatia si cantitatea necesara alegerea iti apartine :grin: Editat Decembrie 21, 2014 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Decembrie 21, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Re: lubrefianti cutie, diferentiale si reductor... Xj, 2,5 l . benzina, cutie manuala cu minim de efort gaseai asta http://www.liqui-moly.de/liquimoly/web.nsf/id/pa_eng_oil_guide.html fiecare producator serios de zemuri ptr ungere are un asemenea catalog aici selectezi tipul de masina care te intereseaza iar ei iti dau specificatia si cantitatea necesara alegerea iti apartine :grin: Multam Turagmes....am scos datele! Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate