grandvitara Postat August 15, 2008 Partajează Postat August 15, 2008 Stiti cumva pe unde pot sa gasesc tabla din aluminiu striata(cred ca are o denumire dar nu o stiu :grin: )?vreau sa o folosesc la praguri ca pe cea veche am cam tavalit-o.daca cumva stiti si prin zona moldovei ar fi ok!multumesc :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat August 16, 2008 Partajează Postat August 16, 2008 Re: TABLA ALUMINIU? vei gasi la magazinele mari , Praktiker,Ambient sau la depozitele de materiale care tin si profile metalice sau cel mai sigur la firmele de confectii metalice Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 16, 2008 Partajează Postat August 16, 2008 Re: TABLA ALUMINIU? la depozitele de materiale de constructii gasesti vezi ca sa scumpit forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat August 16, 2008 Partajează Postat August 16, 2008 Re: TABLA ALUMINIU? am fost si eu sa cumpar si costa 300 ron coala de 1/2m, cred ca de 3mm si 500 ron cea de 5mm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icXu Postat August 17, 2008 Partajează Postat August 17, 2008 Re: TABLA ALUMINIU? am fost si eu sa cumpar si costa 300 ron coala de 1/2m, cred ca de 3mm si 500 ron cea de 5mm Vezi ca e cam scumpa,eu am gasit in Pitesti la 150le/buc de 3mm si are tot 1000x2000. My Build: ARO Spartana Offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat August 17, 2008 Autor Partajează Postat August 17, 2008 Re: TABLA ALUMINIU? multam mult!ma duc sa caut ca din pacate chiar daca e scumpa am nevoie :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat August 18, 2008 Partajează Postat August 18, 2008 Re: TABLA ALUMINIU? nu stiu din ce oras esti...recomand sa-ti completezi locatia in profil daca esti din Bucuresti iti recomand zona obor, strada Ciristigiilor, e in spatele halei obor, eu de acolo cumpar de cate ori am nevoie si e pretul bun... BAFTA! It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate