radu_vale_bogdy Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Salutare ! Ma numesc Radu si la ultima iesire cu Vitara 1.6 8v am fost umpic cam nemultumit de faptul ca aceasta nu avea suficienta putere sa urce o portiune de panta... pur si simplu scadeau turatiile la motor :(( Cauciucurile sunt ceva cam mari si grele (profil simex resapate pe 31), dar am lucrat destul de mult sa le fac sa intre asa ca nu as vrea sa le schimb. Intrebarea e ce sa fac ?: sa mai umblu pe la rapoarte (am inteles ca la 8v sunt destul de ok) sau sa pun o chiuloasa cu 16v sau e posibil sa fie o problema la motor cu toate ca nu se comporta deloc ciudat. Daca ar fi sa schimb chiuloasa cam in ce ar consta schimbarea ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 (editat) Re: Transformare motor Suzuki Vitara din 8v in 16v Salut nu cred sa merita sa faci aceasta modificare mai bine pui direct un motor in 16 valve sau cauta un reductor mai puternic Editat Decembrie 22, 2014 de Astral MERITA, NU "se merita" !!...http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=613631&viewfull=1#post613631 Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Re: Transformare motor Suzuki Vitara din 8v in 16v Smecheria se afla in rapoarte nu in cai putere si valve. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Decembrie 22, 2014 Partajează Postat Decembrie 22, 2014 Re: Transformare motor Suzuki Vitara din 8v in 16v alte rapoarte in reductor zic si eu. In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 22, 2014 Partajează Postat Decembrie 22, 2014 (editat) Re: Transformare motor Suzuki Vitara din 8v in 16v Salutare ! Ma numesc Radu si la ultima iesire cu Vitara 1.6 8v am fost umpic cam nemultumit de faptul ca aceasta nu avea suficienta putere sa urce o portiune de panta... pur si simplu scadeau turatiile la motor :(( Cauciucurile sunt ceva cam mari si grele (profil simex resapate pe 31), dar am lucrat destul de mult sa le fac sa intre asa ca nu as vrea sa le schimb. Intrebarea e ce sa fac ?: sa mai umblu pe la rapoarte (am inteles ca la 8v sunt destul de ok) sau sa pun o chiuloasa cu 16v sau e posibil sa fie o problema la motor cu toate ca nu se comporta deloc ciudat. Daca ar fi sa schimb chiuloasa cam in ce ar consta schimbarea ? Un kit de reductor si urci orice panta Eu cu 33" urc cu 3,4 la pante la 2500 rpm si pante foarte nasoale cu a 2-a Editat Decembrie 22, 2014 de Astral suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antto Postat Ianuarie 10, 2015 Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Re: Transformare motor Suzuki Vitara din 8v in 16v adammoga80, ce raport ai in reductoare se de pe ce masina le-ai achizitionat? Eu am tot o vitara 8v cu simexuri 31. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: Transformare motor Suzuki Vitara din 8v in 16v adammoga80, ce raport ai in reductoare se de pe ce masina le-ai achizitionat? Eu am tot o vitara 8v cu simexuri 31. Am achizitionat din america uun kit special pentru reductorul de vitara suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antto Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Transformare motor Suzuki Vitara din 8v in 16v Si ne dai si noua un contact, un pret, mai multe detalii te rugam... multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate