Berti Postat August 18, 2008 Autor Partajează Postat August 18, 2008 Re: Recomandari privind cumpararea unui Samurai in germania exista CALMINI.DE ,dar au niste preturi cam mari! Intr-adevar, foarte mari! :T Oare in Ro, nu aduce nimeni asa ceva? Asa ca idee, stie cineva cat ar costa transportul unui colet de 80Kg din SUA? plus un soft top nou (http://www.pavement-ends.com/index.php?load=replay) pe care am mai dat 300 euro, cu toate ca cel de pe masin arata perfect. Da' soft topu de unde l-ai luat? L-ai comandat direct de ei, sau de prin DE? Daihatsu Feroza Blueprint Project Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat August 19, 2008 Partajează Postat August 19, 2008 Re: Recomandari privind cumpararea unui Samurai transportul din state costa 500 dolari,iar de adus aduce CFANTANA.incearca sa iei legatura cu el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 20, 2008 Partajează Postat August 20, 2008 Re: Recomandari privind cumpararea unui Samurai Eu am adus de la Calmini si am mai facut acuma o caomanda la ei. Produsele sunt foarte misto,insa astia de la Calmini sunt total neseriosi.Pana onoreaza o comanda inebunesti. La prima comanda a durat aproape 6 luni pana m-am vazut cu coletele acasa,acuma am promisiuni ca o sa se miste mai repede :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Berti Postat August 21, 2008 Autor Partajează Postat August 21, 2008 Re: Recomandari privind cumpararea unui Samurai 6 luni? Incredibil... in situatia asta ma bate gandu sa caut una gata modificata prin DE, chiar daca a fost tavalita prin paduri. Da' prin cine iti vine coletul? Si ce taxe ai platit in plus? TVA, taxe vamale? Cat? Inca ceva, in descrierea kitului de 3,5" scrie asa: This kit is fully Bolt-On and requires no drilling or welding to install. Intr-adevar nu trebuie sudat? Ba chiar nicio o gaura nu trebuie data? Multumesc. Daihatsu Feroza Blueprint Project Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat August 21, 2008 Partajează Postat August 21, 2008 Re: Recomandari privind cumpararea unui Samurai trebuie data o singura gaura!....in buget! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Berti Postat August 21, 2008 Autor Partajează Postat August 21, 2008 Re: Recomandari privind cumpararea unui Samurai ...in buget! :ha: Si nu-i sigur ca doar una :h5 Cfantana, stiu ca-i o intrebare relativa, dar asa macar cu titlu informativ cam cat ar costa kitu' de 3.5" daca l-as comanda la voi? Ma refer doar la kit, fara montaj, fiindca-i prea departe de mine. Daihatsu Feroza Blueprint Project Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 21, 2008 Partajează Postat August 21, 2008 Re: Recomandari privind cumpararea unui Samurai Ai PM. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat August 22, 2008 Partajează Postat August 22, 2008 Re: Recomandari privind cumpararea unui Samurai De masina mea se va ocupa Suzukidojo... . Va tin la curent...deocamdta asteptam suspensia. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Berti Postat August 22, 2008 Autor Partajează Postat August 22, 2008 Re: Recomandari privind cumpararea unui Samurai Cfantana: multumesc pentru informatie, pretul e de bun simt :h5 Farfarello: Si o duci pana la Bucuresti, o lasi acolo, te intorci cu trenu ? Mie mi-e groaza cand aud de tren (se trage de pe vremea studentiei), ce-i drept ca de la noi pana la Bucuresti se fac vreo 15-16 ore. De vreo 2 luni s-a redeschis aeroportul BaiaMare, deci s-a mai imbunatatit situatia... Primu Samurai pe care l-am prezentat, are motor de Vitara ... exista vreo sansa ca acest motor sa fie Euro1? La NonEuro taxa este usturatoare, vreo 1300 euro. Daihatsu Feroza Blueprint Project Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat August 22, 2008 Partajează Postat August 22, 2008 Re: Recomandari privind cumpararea unui Samurai am prezentat, are motor de Vitara ... exista vreo sansa ca acest motor sa fie Euro1? La NonEuro taxa este usturatoare, vreo 1300 euro. Din pacate sunt sanse mici ... spre 0, si daca ar fi, RAR-ul o sa-l scota non euro ... si daca vrei sa demonstrezi ca e euro1 atunci trebuie sa scoti din buzunar cam 4000lei slp .. si se poate sa nu fie slp FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Berti Postat August 22, 2008 Autor Partajează Postat August 22, 2008 Re: Recomandari privind cumpararea unui Samurai Romanica, Romanica... tara ca tine nu-i! :cr1 Deci, pentru a mentine taxa la 600 si ceva de euro, e musai sa caut ceva mai vechi de '93 cu motor de 1296 cmc. Daihatsu Feroza Blueprint Project Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat August 22, 2008 Partajează Postat August 22, 2008 Re: Recomandari privind cumpararea unui Samurai Da...asa voi face...ma duc cu ea pe roti, masina va fi lasata la "tratament" , dupa care ma duc dupa ea, pentru ca dureaza ceva...plus ca sunt sigur ca pe parcurs imi mai vin idei. De intors...vin cu un prieten inapoi. De abia astept sa o vad gata...si sa o aduc inapoi. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate