cheliosu Postat August 16, 2008 Partajează Postat August 16, 2008 Am achizitionat un set gume 33, sunt prea mari. Aveti ceva solutii pt inaltare cu un 5 cm min, ceva om-euri, ceva distantieri, ceva idei..........? duc lipsa de asa ceva :hl KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat August 16, 2008 Partajează Postat August 16, 2008 Re: solutii pt modificare toyota land cruiser? Ce model de LandCruiser? La seria J7 intra 33-uri fara modificari, doar sa ai jante cu offset negativ. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat August 16, 2008 Autor Partajează Postat August 16, 2008 Re: solutii pt modificare toyota land cruiser? este vorba despre o toyota land cruise kj90 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 16, 2008 Partajează Postat August 16, 2008 Re: solutii pt modificare toyota land cruiser? vinde-o... ce aia e masina??? :ha: :bravo :1 am vazut cateva cu 33 si arata mortal nu stiu cum au reusit sa le puna... oricum, bine ca ai reusit in final sa o iei sigur stie cineva cum si ce cu 33... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 18, 2008 Partajează Postat August 18, 2008 Re: solutii pt modificare toyota land cruiser? http://forum.ih8mud.com/90-series-tech/ ... itted.html si aici http://forum.ih8mud.com/90-series-tech/ ... alled.html - asta are si detaliile. uite ce zic oamenii aici. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat August 18, 2008 Partajează Postat August 18, 2008 Re: solutii pt modificare toyota land cruiser? Si cu body-lift vor atinge la denivelari mai mari si cu roata virata, exact in locul care arata in poze (la linkul anterior). Eu am un LC95 cu suspensie OME si anvelope 275/70R16. Acestea sunt cam maximul care se pot pune fara sa atinga. Poate incap si 32-uri insa cu suspensie OME sau alt tip dar inaltata fata de standard. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat August 18, 2008 Autor Partajează Postat August 18, 2008 Re: solutii pt modificare toyota land cruiser? ai vazut link-ul dat de woolf ? ce pare ai ? KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat August 18, 2008 Partajează Postat August 18, 2008 Re: solutii pt modificare toyota land cruiser? L-am vazut. Eu sunt total impotriva body-lift-ului deci nu te pot sfatui sa faci sau nu pentru ca as fi subiectiv. Ai putea s apui o suspensie +5cm si anvelope 32. Cu 33 iti va atinge intotdeauna cu roata fata virata fara sa decupezi nimic. (si cu body-lift si cu suspensie). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Re: solutii pt modificare toyota land cruiser? este vorba despre o toyota land cruise kj90 @cheliosu: Ne-mbucurati si pe noi cu niste poze, pareri despre noua masina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate