renegade Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Un prieten de-al meu a cumparat un Pathfinder R51/2006 si cauta un mecanic bun la un service. Nu vorbeste decat engleza nefiind roman. Daca ma puteti ajuta cu o adresa si telefon. Sa fie OM, nu pus pe muls ca nu are de unde. Stiti doar despre ce vorbesc. Multumesc! Sarbatori fericite! PS: puteti trimite si pe privat datele de contact. Multumesc! Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruff Riders Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Re: Caut un mecanic si un service bun de Nissan in Brasov Salut, incearca la Zoli - 0747.967.945. :h5 PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade Posted December 28, 2014 Author Share Posted December 28, 2014 Re: Caut un mecanic si un service bun de Nissan in Brasov As incerca dar as prefera sa fi fost incercat de altii mai priceputi inainte.Altfel... Ceva recomandari sau e doar din auzite? Multumesc! Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Re: Caut un mecanic si un service bun de Nissan in Brasov inseamna ca nu e bai mare daca nu vrei sa-l suni pe Zoli :grin: sa mai astepte omul tau pana in 5 ian cand se deschide reprezentanta Nissan-Renault....ca am auzit ca sunt si meseriasi si au si preturi prietenoase ....ca orice reprezentanta :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulceanu ionel Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Re: Caut un mecanic si un service bun de Nissan in Brasov Din auzite cica ar fi unul zoli de la brasov care se pricepe la masinile nissan.Daca s-a auzit pana la galati cred ca o fi ceva de capul lui. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Re: Caut un mecanic si un service bun de Nissan in Brasov da da , acolo la reprezentanta se "rezolva" nissanurile ,da stii cum? definitiv :wink: Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Re: Caut un mecanic si un service bun de Nissan in Brasov tocmai de asta...ca stiu :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulceanu ionel Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Re: Caut un mecanic si un service bun de Nissan in Brasov Colegul renegate este simpatic tare,prima data cere ajutor daca stim un mecanic bun dar si ieftin totodata si disponibil:ha: si cand l-a gasit mai face si nazuri daca o fi bun ,nu o fi.Problema este ca zoli s-ar putea sa nu fie disponibil. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruff Riders Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Re: Caut un mecanic si un service bun de Nissan in Brasov Colegul renegate este simpatic tare,prima data cere ajutor daca stim un mecanic bun dar si ieftin totodata si disponibil:ha: si cand l-a gasit mai face si nazuri daca o fi bun ,nu o fi.Problema este ca zoli s-ar putea sa nu fie disponibil. Sau poate nu reuseste colegul renegate sa ajunga pana la Zoli la garaj.:grin: PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulceanu ionel Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Re: Caut un mecanic si un service bun de Nissan in Brasov Sau poate nu reuseste colegul renegate sa ajunga pana la Zoli la garaj.:grin: Ai dreptate,avand in vedere unde sta zoli si la cat a nins cam greu se ajunge la el. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade Posted December 29, 2014 Author Share Posted December 29, 2014 Re: Caut un mecanic si un service bun de Nissan in Brasov Multumesc de intzepaturi. Ma asteptam la ele acum in prag de sarbatori cu atata veselie la pahar sau la cuptor. Masina in speta este la Brasov deci nu e problema cu deplasarea. Asa ca nu va faceti cumva griji. Ideea este ca voi l-ati gasit pe Zoli, nu eu si pentru asta am multumit. Vroiam doar sa stiu daca este sau nu este ceea ce caut. Dar voi trimite mesajul cui trebuie sa-l caute si va constata pe pielea lui realitatea. Ce m-a derutat era acel "incearca la Zoli". Nu suna prea ...optimist, sa zicem. Inca odata multumesc si Sarbatori fericite tuturor! Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Re: Caut un mecanic si un service bun de Nissan in Brasov Ai dreptate,avand in vedere unde sta zoli si la cat a nins cam greu se ajunge la el. mai ales cu Pathfinderu :ha: Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruff Riders Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 (edited) Re: Caut un mecanic si un service bun de Nissan in Brasov Multumesc de intzepaturi. Ma asteptam la ele acum in prag de sarbatori cu atata veselie la pahar sau la cuptor. Masina in speta este la Brasov deci nu e problema cu deplasarea. Asa ca nu va faceti cumva griji. Ideea este ca voi l-ati gasit pe Zoli, nu eu si pentru asta am multumit. Vroiam doar sa stiu daca este sau nu este ceea ce caut. Dar voi trimite mesajul cui trebuie sa-l caute si va constata pe pielea lui realitatea. Ce m-a derutat era acel "incearca la Zoli". Nu suna prea ...optimist, sa zicem. Inca odata multumesc si Sarbatori fericite tuturor! Salut, "incearca la Zoli" inseamna ca nu stiu cat de urgenta este problema ta si nici nu stiam daca Zoli mai lucreaza in perioada asta. Daca Zoli nu mai lucreaza, poti incerca si la Dan Bucuras - 0720.961.501, dar nici el nu stiu daca lucreza zilele astea. PS: Sa ne dai si noua de veste cum s-a rezolvat problema si la cine. Edited December 29, 2014 by Ruff Riders PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade Posted December 29, 2014 Author Share Posted December 29, 2014 Re: Caut un mecanic si un service bun de Nissan in Brasov Nu este graba mare ca masina e in apele ei si chiar merge bine. Dar preventiv i-am recomandat sa gaseasca un loc unde ar putea sa fie ajutat, considerand faptul si ca e strain si nici nu are prieteni in bransa. Merci frumos! Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Re: Caut un mecanic si un service bun de Nissan in Brasov si de ce nu ai spus asta de la bun inceput? Zoli a avut un Pathfinder ...asa ca e cat de cat familiarizat cu utilajul :grin: si nu e gluma...nu e usor de ajuns la el acasa in perioada asta :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts