AlexBStratan Postat Decembrie 29, 2014 Partajează Postat Decembrie 29, 2014 (editat) Salut, tuturor! Poate sa ma ajute , va rog, cineva. Unde mai exact este inscriptionata seria la un Land Rover Freelander 2 SE TD 4 din 2007? Multumiri anticipate! PS: Si ca sa nu mai poluez Forum ul inutil cu un alt topic, ma poate ajuta cineva cu un link, adresa de unde sa iau Rave pt LR Freelander 2, va rog! Am cautat pe Google si pe Forum si nimic despre , scz dak era cv pe forum si am omis! Editat Decembrie 30, 2014 de AlexBStratan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 29, 2014 Partajează Postat Decembrie 29, 2014 (editat) Re: serie motor land rover deefender 2 SE TD 4 Salut, tuturor! Poate sa ma ajute , va rog, cineva. Unde mai exact este inscriptionata seria la un Land Rover Deefender 2 SE TD 4 din 2007? Multumiri anticipate! Daca te referi la seria de sasiu (VIN), in manual scrie asa: Identification Codes - Identification Codes Description and Operation VIN Number The VIN number is found in three locations: 1. Stamped on the RH side of the chassis towards the rear of the front lashing eye. 2. At the bottom of the windshield glass on the RH side of the vehicle and is visible from the outside. 3. On a plate attached to the brake pedal box in the engine compartment. Cu specificatia ca, pe placuta de identificare de la pozitia 3 gasesti urmatoarele innformatii: In ce priveste seria motorului, o gasesti pe o placuta undeva pe lateral: Deasemenea, mai gasesti serii de fabricatie pe: cutia de viteze, cutia de transfer puntea fata puntea spate EDIT: acum ti-am vazut prezentarea, ai gresit, cred, titlul topicului! Probabil ca ai vrut sa zici "Freelander 2" nu "Deefender 2"! Situatie in cre informatiile mele iti sunt inutile:grin: Editat Decembrie 29, 2014 de teddybear It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AlexBStratan Postat Decembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Re: serie motor land rover deefender 2 SE TD 4 Daca te referi la seria de sasiu (VIN), in manual scrie asa: [ATTACH=CONFIG]233128[/ATTACH] Cu specificatia ca, pe placuta de identificare de la pozitia 3 gasesti urmatoarele innformatii: [ATTACH=CONFIG]233129[/ATTACH] In ce priveste seria motorului, o gasesti pe o placuta undeva pe lateral: [ATTACH=CONFIG]233130[/ATTACH] Deasemenea, mai gasesti serii de fabricatie pe: cutia de viteze, cutia de transfer puntea fata puntea spate EDIT: acum ti-am vazut prezentarea, ai gresit, cred, titlul topicului! Probabil ca ai vrut sa zici "Freelander 2" nu "Deefender 2"! Situatie in cre informatiile mele iti sunt inutile:grin: Merci,mult! Intr-adevar ma refeream la Freelander 2,in gandul meu:ha:, scz! VIN-l da l am gasit , am citit Owener s Handbook de mai multe ori, nu precizeaza nimic de sria motorului doar VIN. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Re: serie motor land rover deefender 2 SE TD 4 http://www.fixya.com/cars/t14330332-find_engine_number_landrover_freelander http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AlexBStratan Postat Decembrie 31, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2014 Re: serie motor land rover deefender 2 SE TD 4 Multumesc mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate