Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cutie automata Terios

Calyn

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Cutie automata Terios

salut, eu am un terios cu cutie manuala, tot plimbandu-ma prin Galati am dat si de 2 fete care au un terios euro 2 ( cel cu distributia pe curea) si cutie autoamata , ne stim de acum 8 luni si tot am mai vb intre noi de probleme , schimbari , etc etc , al ei are 166,800 km si am mia permis sa merg si eu cu al ei , sa stii ca merge bine si ea nu sa plans de cutie pana acum desi sincer mai degraba am eu grija de al meu decat ea de al ei , il duce in turatii mari apa brusc pedala de acceleratie si uite ca tine. ca o ideie mai bine cauta unul si inceara sa faci un test apoi te vei hotara, eu unul mia placut de la primul km facut si am inlocuti un stepway de 2012 cu un terios 2003 care merge bestial si care cu niste gume bune am iesit peste tot unde am intrat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Cutie automata Terios

salutare , din cunostintele pe care le am pt terios nu ar fi prea mari , stiu doar ca modelul euro 2 distributia pe curea de 83 cp ia ul pic mai mult, din site-ul auto data reiese ca ia doar cu 0.600 ml mai mult decat cel manual asta deaoare se duce in tuaratie un pic mai sus, atat stiu atat iti spun

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare