svejk Postat August 17, 2008 Partajează Postat August 17, 2008 pct A) masina mea e gazduita de ceva vreme in curtea vamii magurele. am schimbat motorul cu un 2lt2, situatia se prezinta asa: motorul si cutia le-am pus deja pe masina, am dat ieri o cheie si a plecat la 1/8". genial. insa, mai trebuie montat circuitul de racire (radiator, furtune, etc), admisia de aer (pt care tre modificat nitel ca acum nu mai trage aer de deasupra farului stanga ci din partea superioara a aripii stanga - ceea ce e minunat!), dupa care operatiuni de tipul parca as schimba si distributia (ca sa fiu eu cu sufletu impacat) (ambreiajul e schimbat cu unul valeo acum), ar trebui schimbat cablul franei de mana si vazut de ce nu tine, revizie puntea fata (simeringurile de la bile si din punte ca a inceput sa pise ulei pe la bierfelduri), inaltare cu arcuri HD sau de hdj 80, revizie diferential spate si ceva bucse pe-acolo ca tot chitaie ceva in mers de o bucata de vreme. pct B) separat si dupa, urmeaza: placa de troliu si troliu, praguri laterale, bara spate, scut amortizor directie si scut rezervor, niste proiectoare (d-alea ieftine), un snorkel, si la sfarsit o tinichigerie. acum, problema e asa: m-am saturat sa mai lucrez din sambata in a 5-a sambata pe la masina, am nevoie cat mai repede de ea functionala si pusa la punct. ce solutii imi dati? ambele puncte sunt importante. nu mai am idei si nu stiu incotro. va multumesc. a, si din pacate saptamana viitoare sunt plecat din bucuresti de marti pana vineri seara. si inca ceva, am nevoie de masina pana pe 15 septembrie. or else. astept oferte ferme si sfaturi pretioase, va multumesc din nou, andrei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat August 17, 2008 Partajează Postat August 17, 2008 Re: update la svejk Arcurile de HDJ sunt o solutie buna insa este problematic cu amortizoarele spate. Iesi destul de ieftin. Alta solutie mai simpla de inaltare este suspensia de la Dobinsons +6.5cm care lucreaza foarte bine in teren (pretul este cam de 1000 euro). In legatura cu frana de mana imi dai un telefon (0744327006) si iti spun din ce cauza nu merge bine in cele mai multe cazuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Septembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2008 Re: update la svejk b26dey e pe strazi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 10, 2008 Partajează Postat Septembrie 10, 2008 Re: update la svejk poze? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: update la svejk am si eu nevoie de niste piese le lj70.. pot apela la tine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: update la svejk @mertan: mai am un sasiu, 2 punti complete cu 4.88 si o cv. atat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate