Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Masini in Petrosani

aztec

Postări Recomandate

Locatia.. un magazin de ..produse pt casa banuiesc, ca se numea "casa de vis" parca

Cel mai ... frumoasa si impresionanta era Toyota....neagra pana in varsul tevi de esapament.. pana si hi-liftul era vopsit negru, farurile, proiectoarele..pacat ca era seara si pozele cu telefonul nu au isit prea bine.

Si aia galbena...imensa.. fara rost

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Masini in Petrosani

Da, e showroom. Curtea a fost initial depozit de materiale de constructii, dar cum e loc destul, acum s-a adaugat si un showroom de produse offroad (masini 4x4, ATV-uri, accesorii, echipament). Masinile sunt toate aduse din State, cu exceptia Unimogului, cred. Chestia aia galbena m-a intrigat din clipa in care am vazut-o, e de fapt un cap tractor de 18 wheeler transformat in "camioneta". Nu cred ca poate fi utila la ceva.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Vizitator koala

Pe chestia galbena merge un sticker auriu cu D&G si unul cu Emporio Armani pe partea cealalta, ce "belea" ar fi...

Te ubesk in steel Gabanna

k ejti doolce k bonboana

Te ubesk in steel Chanel

k asha-s doolce d fel

Te ubesk in steel Armani

k sa moara totzi dusmani

Shi atunci knd nam c face

Te ubesk in steel Versace

idiot_hi5.jpg[/attachment:1hslx9qd]

... n-am putut sa ma abtin, sorry :ha: :ha: :ha: ...

Link spre comentariu

La a' galbena.. total adevarat. Pimp car's

Insa Toyota FJ... arata extraordinar...insa incredibil de scumpa, vazand pretul.

Nici unimogul nu era rau, humerul.. banal deja.

Link spre comentariu

Vizitator koala

Mastodontul acela nu e rau deloc, insa culoarea aia tiganeasca strica totul ... are un aer de masina de poponar, galbena cu accesorii cromate, parca e prea violent pentru ochiul meu :ha: ... mai ales ca sta langa o serie de alte masini tari, de culoare neagra, masini foarte misto si care pot fi usor considerate macho-cars ...

Link spre comentariu

Koala.. masina ca pt taximetristi. :) :ha:

Adevarul ca toate erau negre.. mai putin pimpu'.

Levo.. International face multe masini, in general camioane. Pana si masini blindate pt armata, insa CXT este unic.. camion pt max 4 pasageri. Tipic pt americani. De fapt.. si eu am in cartier cativa "basculantisti" de 40 tone(aia mari) ce folosesc basculanta ca masina de venit acasa din otopeni sau alte zone unde lucreaza.......

Link spre comentariu

Vizitator koala

... si eu am in cartier cativa "basculantisti" de 40 tone(aia mari) ce folosesc basculanta ca masina de venit acasa din otopeni sau alte zone unde lucreaza.......

N-ai cu cine bah, n-ai cu cine ! :ha: :ha: :ha: ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare