UXE Postat Ianuarie 9, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Re: Vitara LWB, masina de concediu? Masina cu AC arata bine, dar sa dai 3000 pe una de-asta din 95??? . Nu aveam de gand sa dau 3000 pe ea... daca era in toate mintile poate ca as fi scos 2500 (pretul real cred ca ar fi undeva in jur de 2000), dar asta insemnand sa fie totul functional pe ea si sa nu aiba rugina. Legat de mers in Germania, nu stiu ce sa zic, dar poti sa iti iei teapa si acolo (adevarat ca sansele ar fi mult mai mici ca aici). Eu stiu ca daca te duci cu engleza te cam iau aia de fraier, mai ales daca te duci la dealer cu patroni turci sau alta natie in afara de nemti. Eu nu stiu o boaba de germana asa ca singur nu o sa ma duc acolo. Plus ca nu sunt cunoscator de Vitara sa imi dau sema din ochi ce bube are. Tot intr-un service serios m-as duce cu ea sa fac o constatare. Ma pot duce si germania la un service ,dar e posibil ca unii sa fie intelesi intre ei. Daca a mai fost cineva (personal) in germania si a luat pana acum, rog sa dea mai multe detalii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Ianuarie 10, 2015 Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Re: Vitara LWB, masina de concediu? Eu am un prieten care si-a luat o vitara lunga, adusa din Italia, fara gram de rugina. Se pare ca astia nu dau cu sare pe strazi. Nu am crezut ca e posibil, ce zicea samsarul, dar chiar nu are gram de rugina masina aia. Poate nu ar strica sa cauti si in Italia. Oricum, dupa mine, e important sa iei o masina ok tehnic, la Vitara tabla e biodegradabila. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 10, 2015 Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Re: Vitara LWB, masina de concediu? Legat de mersul in Germania...o sa umbli de nebun cateva sute de km si exista riscul sa nu gasesti ce vrei.Eu m-am calmat dupa 2 saptamani petrecute acolo sa aduc o masina...timp in care am facut 500-600 km.Daca pui pretul masinii + umblatura + drumul inapoi + acte...+eventuale riscuri mecanice sau de alta natura o sa iesi mai scump decata daca o iei de aici si ii mai faci ceva tablarie... PS. si am avut cazare /masa si umblatura gratis... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stegulake Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Re: Vitara LWB, masina de concediu? eu n-am vazut vitara fara rugina, totusi inainte sa cumperi urcate intr-o vitara, cel mai bine la o iesire, pe asfalt nu e foarte amuzanta, dar in teren scoate toti banii, daca vrei ti-o dau si pe a mea o tura, dar e scurta, sa vezi diferenta intre lunga si astea mititele, daca te dai mai tare ai sa-ti doresti sa iti iei scurta. cu portbagaj deasupra cred ca rezolvi si cu bagajele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Re: Vitara LWB, masina de concediu? Intreaba-l pe Costin de Vitara lui Silviu. Cred ca e unicat - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stegulake Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Re: Vitara LWB, masina de concediu? stiu, si am vazut masina, dar mai dureaza cateva luni, dupa intra in rand cu lumea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
UXE Postat Ianuarie 19, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Re: Vitara LWB, masina de concediu? @stegulake , multumesc pentru oferta.. insa nici cu @abunea nu am apucat sa il contactez sa ma intalnesc... incerc sa imi fac timp saptamana aceasta.. ideal ar fi sa vad cum e cu amandoua... probabil ca fiecare model are plusurile si minusurile sale. Care or fi alea inca nu stiu :grin:. Chiar mi-as dori sa incerc si sa vad diferentele. Oricum, prin Bucuresti nu stiu cat de mult as putea sa le vad la treaba. Sunt convins ca ambele modele isi fac foarte bine treaba in teren (conteaza si soferu) , insa la mine masinuta se rezuma si la mers zi de zi cu ea la munca , la cumparaturi , la carat materiale la tara, la concedii si apoi la iesiri offroad. In ce proportie va fi offroad si restul? Pai 30% offroad si 70% restul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dantu Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 (editat) Re: Vitara LWB, masina de concediu? Salut! Pentru nevoile descrise de tine, cred ca ar fi o idee buna sa iei in calcul si o vitara diesel. Eu mi-am luat recent una din 98, lunga si cu motorul de 2.0 Turbo Diesel (motor de Mazda). Am avut tangente in trecut cu vitara lunga 1.6 16 valve si am mici sechele legate de consum. Asta diesel are un consum de 8% extraurban daca mergi "in rand cu lumea", adica demarezi normal schimbi vitezele la 2500-3500rpm in functie de situatie, mai faci o depasire cand trebuie si cand e liber si se poate, mai mergi si cu 120-130km/h. Urban si offroad nu stiu sa iti spun un consum...cert e ca nu e foarte insetata si daca vreodata ajungi cu ea intr-o zona fara benzinarii, poti inlocui motorina cu ulei vegetal pana ajungi la prima benzinarie fara niciun stres. Spatiul interior e rezonabil, are un portbagaj cat de cat ok spre deosebire de cea scurta care are portbagaj numai daca o faci de 2 locuri, iar la capitolul confort pot sa spun ca e peste asteptarile mele...are tinuta de drum destul de buna si cuplul dieselului te ajuta in depasiri si la deal destul de mult. Atasez cateva poze cu tractorasul. Editat Februarie 12, 2015 de dantu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate