Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Instalatie GPL pe feroza

golfix

Postări Recomandate

Detin feroza euro 2 si dupa mine ar fi necesara o instalatie GPL secventiala numai ca un nene mecanic spune ca avand galerie de admisie din aluminiu merge foarte bine o instalatie clasica,voi ce parere aveti inteleg ca sun multi posesori de feroza cu instalatii de GPL.Am cautat pe forum ceva despre acest subiect dar nu am gasit nimic daca gresesc rog un moderator sa stearga postarea.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Instalatie GPL pe feroza

eu am gpl din august si e ok http://www.supergaz.ro/ baietii sunt amatori tre sa fii foarte atent eu am lucrat cu gpl vreo 4 ani , da i am scapar din ochi si mi au taiat invers mufele de la injectoare . una peste alta totul este ok eu sunt foarte multumit de gpl nu si de serviciile lor .bafta in alegere.

:cort:fh:id:x
Link spre comentariu

eu am gpl din august si e ok http://www.supergaz.ro/ baietii sunt amatori tre sa fii foarte atent eu am lucrat cu gpl vreo 4 ani , da i am scapar din ochi si mi au taiat invers mufele de la injectoare . una peste alta totul este ok eu sunt foarte multumit de gpl nu si de serviciile lor .bafta in alegere.

Te rog sa ne spui unde ai montat butelia si de ce volum. Daca ai si ceva poze ar fi minunat.

Multumesc

Silviu Grigore

Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink:

E-mail: grigsilviu@gmail.com

Link spre comentariu

am montat o pe virtutii vis a vis de agip . mai au si pe giulesti un service . eu am optat pentru cea de 45 parca nu mai stiuduminica daca ne vedem poti compara cu cea a lui cosmin . el are exact ce i au recomandat pe toporas unde a montat o

Link spre comentariu

deci cea clasica din cate stiu eu cam da rateuri din cand in cand ceea ce poate duce si la craparea galeriei deci nu te speroa sa dai 4 gauri in galerie merge mai rotund secventiala accelereaza mai bine , cred ca sunt mai multe avantaje , asa cred eu

Link spre comentariu

deci cea clasica din cate stiu eu cam da rateuri din cand in cand ceea ce poate duce si la craparea galeriei deci nu te speroa sa dai 4 gauri in galerie merge mai rotund secventiala accelereaza mai bine , cred ca sunt mai multe avantaje , asa cred eu

Salut!

Am gasit pe un site cu instalatii gpl masina lui ryovidiu si mi-a placut butelia care o avea, intentionez sa imi cumpar si eu o Feroza si vad ca spatiul este limitat :) a lui ovidiu e mai mica, i-am trimis pm dar vad ca nu a mai intrat pe aici de ceva vreme, ai idee de cati litri este si cam ce autonomie are? mersi

http://lpgexpert.ro/Daihatsu/Daihatsu-Feroza-STAG100/slides/Daihatsu-Feroza-STAG100-gpl-rezervor%20%282%29.htm

Link spre comentariu

Salut. Eu am butelie de 40 de litri parca. Incap 32 de litri de gaz atunci cand e goala de tot. Este montata in portbagaj, este cea cilindrica . Masina merge ireprosabil si consuma pe gaz pe gaz in Bucuresti 13 14 acum iarna. Tot atat imi consuma si benzina .

La ultimul drum la munte, cu mers pe alocuri 120, si facuti vreo 60 de km pe transbaiului, am avut consum mediu de 12 litri. Ceea ce nu e rau deloc. Bafta!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare