golfix Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Detin feroza euro 2 si dupa mine ar fi necesara o instalatie GPL secventiala numai ca un nene mecanic spune ca avand galerie de admisie din aluminiu merge foarte bine o instalatie clasica,voi ce parere aveti inteleg ca sun multi posesori de feroza cu instalatii de GPL.Am cautat pe forum ceva despre acest subiect dar nu am gasit nimic daca gresesc rog un moderator sa stearga postarea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shushy Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Re: Instalatie GPL pe feroza eu am gpl din august si e ok http://www.supergaz.ro/ baietii sunt amatori tre sa fii foarte atent eu am lucrat cu gpl vreo 4 ani , da i am scapar din ochi si mi au taiat invers mufele de la injectoare . una peste alta totul este ok eu sunt foarte multumit de gpl nu si de serviciile lor .bafta in alegere. :cort:fh:id:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Re: Instalatie GPL pe feroza eu am gpl din august si e ok http://www.supergaz.ro/ baietii sunt amatori tre sa fii foarte atent eu am lucrat cu gpl vreo 4 ani , da i am scapar din ochi si mi au taiat invers mufele de la injectoare . una peste alta totul este ok eu sunt foarte multumit de gpl nu si de serviciile lor .bafta in alegere. Te rog sa ne spui unde ai montat butelia si de ce volum. Daca ai si ceva poze ar fi minunat. Multumesc Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Re: Instalatie GPL pe feroza O vezi duminica vine si el, este Ionut Rotaru de pe fb. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shushy Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Re: Instalatie GPL pe feroza am montat o pe virtutii vis a vis de agip . mai au si pe giulesti un service . eu am optat pentru cea de 45 parca nu mai stiuduminica daca ne vedem poti compara cu cea a lui cosmin . el are exact ce i au recomandat pe toporas unde a montat o :cort:fh:id:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
golfix Postat Ianuarie 9, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Re: Instalatie GPL pe feroza Voi faceti referire la instalatii secventiale sau aveti din cele normale pentru carburatie de care intreb eu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shushy Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Re: Instalatie GPL pe feroza deci cea clasica din cate stiu eu cam da rateuri din cand in cand ceea ce poate duce si la craparea galeriei deci nu te speroa sa dai 4 gauri in galerie merge mai rotund secventiala accelereaza mai bine , cred ca sunt mai multe avantaje , asa cred eu :cort:fh:id:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipriavram Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Re: Instalatie GPL pe feroza deci cea clasica din cate stiu eu cam da rateuri din cand in cand ceea ce poate duce si la craparea galeriei deci nu te speroa sa dai 4 gauri in galerie merge mai rotund secventiala accelereaza mai bine , cred ca sunt mai multe avantaje , asa cred eu Salut! Am gasit pe un site cu instalatii gpl masina lui ryovidiu si mi-a placut butelia care o avea, intentionez sa imi cumpar si eu o Feroza si vad ca spatiul este limitat :) a lui ovidiu e mai mica, i-am trimis pm dar vad ca nu a mai intrat pe aici de ceva vreme, ai idee de cati litri este si cam ce autonomie are? mersi http://lpgexpert.ro/Daihatsu/Daihatsu-Feroza-STAG100/slides/Daihatsu-Feroza-STAG100-gpl-rezervor%20%282%29.htm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 10, 2015 Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Re: Instalatie GPL pe feroza Salut. Eu am butelie de 40 de litri parca. Incap 32 de litri de gaz atunci cand e goala de tot. Este montata in portbagaj, este cea cilindrica . Masina merge ireprosabil si consuma pe gaz pe gaz in Bucuresti 13 14 acum iarna. Tot atat imi consuma si benzina . La ultimul drum la munte, cu mers pe alocuri 120, si facuti vreo 60 de km pe transbaiului, am avut consum mediu de 12 litri. Ceea ce nu e rau deloc. Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipriavram Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 Re: Instalatie GPL pe feroza Multumesc frumos pentru raspuns! Sper sa intru si eu in randul Ferozistilor cat de curand :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aditza08 Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 Re: Instalatie GPL pe feroza Dcosmin poti sa pui cateva poze cu instalarea buteliei si busonul de alimentare. Sunt tentat sa trec pe gpl si eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 Re: Instalatie GPL pe feroza Salut. Maine fac poze si le pun . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipriavram Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Instalatie GPL pe feroza Aveti idee cam pe la ce bani se invarte o instalatie pentru o feroza din 92? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Re: Instalatie GPL pe feroza Feroza ta e cu injectie monopunct sau multipunct? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Re: Instalatie GPL pe feroza Una noua seventiala (nu din aia ca la Dacia 1300) sub 22 mil nu cred ca gasesti. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Re: Instalatie GPL pe feroza 26 mil tomasetto stag 3 parca . Secventiala cu butelie de 40 de litri. Or fi si mai ieftine habar n am. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aditza08 Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Re: Instalatie GPL pe feroza Dcosmin ai promis cateva poze cu instalatia. Multam in avans ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate