covaciusorin Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Am spart gheata in 2015, si la propriu(cu Patrolu') si la figurat(a fost prima iesire in 2015,duminica 4 ianuarie). A fost o iesire asa din scurt: simbata suna telefonul "hai ca mergem duminica la zapada.Ok,mergem! Cine vine? Om vedea". Unii au venit, altii nu au putut.Pina la urma am fost 4 Patroale si 2 Pajero. A fost o iesire cu de toate: zapada, gheata multa sparta cu barile, ceva trolieri, sufe, ne-am jucat si cu drujba, cu toporu'..... Am fost pe un traseu prin padurea de la Bencecu de Sus, spre Salciua, Buzad, padurea de la Charlotenburg. Las pozele sa vorbeasca mai bine....:banana In rolurile principale: Si haita intreaga::ha: 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
covaciusorin Postat Ianuarie 6, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Re: Iesire pe linga Timisoara Apoi a umat distractia prin padure.... Si apoi o portie de ris zdravana:in imagine pilotul isi spala copilotul pe spate ca sa nu urce asa murdar in masina.....:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
covaciusorin Postat Ianuarie 6, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 (editat) Re: Iesire pe linga Timisoara Am continuat apoi tot prin padure.... Am fost la groapa porcilor....dar era inghetata si puteeeea, fiind sensibili....dupa sarbatori:ha: [ATTACH=CONFIG]233599[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233600[/ATTACH] Si tot asa..... [ATTACH=CONFIG]233593[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233594[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233595[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233596[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233597[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233598[/ATTACH] Editat Ianuarie 6, 2015 de covaciusorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Re: Iesire pe linga Timisoara sa va fie de bine, data viitoare poate dai si tu un telefon ... Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
covaciusorin Postat Ianuarie 6, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 (editat) Re: Iesire pe linga Timisoara Si dai inainte....ne-am invirtit in cerc....am ajuns la padurea de la Sarlota,linga parcul de vinatoare [ATTACH=CONFIG]233617[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233618[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233619[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233620[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233621[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233622[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233623[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233624[/ATTACH] Editat Ianuarie 6, 2015 de covaciusorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
covaciusorin Postat Ianuarie 6, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 (editat) Re: Iesire pe linga Timisoara Adi(opinion):dau,dau.....Eugen(eul) zicea ca ai ceva probleme la partea electrica.... Si inca ceva poze.... No hai spre casa, ca se face noapte.... Unii au vrut sa se inece la sfirsit.....:ha: Se prefigureaza o noua iesire in weekendu ce vine.... Editat Ianuarie 6, 2015 de covaciusorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERR Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Re: Iesire pe linga Timisoara Primiti si "Samurai" incepatori? :al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Re: Iesire pe linga Timisoara Am avut ceva scurt dupa "umanitara", erau 3 sigurante arse, le-am dibuit, schimbat si acu merge, cat, om vedea, cand da caldura (>0) ma pun sa verific mai atent pe acolo ca nu e prima data cand patesc asta. Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Re: Iesire pe linga Timisoara o clasica cinstita si sanatasa :h5 XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Ianuarie 10, 2015 Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Re: Iesire peli nga Timisoara maine nu vine nimeni la scufundari? :grin: XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Chronos Postat Ianuarie 10, 2015 Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Re: Iesire peli nga Timisoara maine nu vine nimeni la scufundari? :grin: Ai vreo propunere de nerefuzat? :))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Ianuarie 10, 2015 Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Re: Iesire pe linga Timisoara varfu Pades. la 8 pe Buziasuui la bifurcatia spre Tormac :ypu XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate