Ivanov Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 In urma operatiunii de Rk total al masinii am dat bordul jos , desfacut integral , l-am montat la loc iar apoi nu mi-a mai mers iluminatul ambiental al bordului. Dupa ce am verificat si mama sigurantelor am ajuns la concluzia ca este posibil ca mufa de alimentare a bordului sa nu faca contact cum trebuie sau sa nu o fi cuplat eu... Stie cineva unde gasesc mufa de alimentare a luminilor din bord ? sau cum pot face sa vad si eu km, turatii , apa.... m-am saturat sa stau cu lanterna in bord seara... :D Va multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OvidiuM Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Re: Alimentare lumini bord mufa - unde este? In urma operatiunii de Rk total al masinii am dat bordul jos , desfacut integral , l-am montat la loc iar apoi nu mi-a mai mers iluminatul ambiental al bordului. Dupa ce am verificat si mama sigurantelor am ajuns la concluzia ca este posibil ca mufa de alimentare a bordului sa nu faca contact cum trebuie sau sa nu o fi cuplat eu... Stie cineva unde gasesc mufa de alimentare a luminilor din bord ? sau cum pot face sa vad si eu km, turatii , apa.... m-am saturat sa stau cu lanterna in bord seara... :D Va multumesc anticipat! Daca te referi la consola cu ceasuri din bord, atunci trebuie sa dai jos inca o data consola si sa dai cu un pic de spray de contact pe mufele care o alimenteaza cu, curent. Mufele principale sunt situate in spatele ceasurilor de kilometraj si turometru in partea de sus. Spor la lucru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ivanov Postat Ianuarie 7, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Re: Alimentare lumini bord mufa - unde este? Daca te referi la consola cu ceasuri din bord, atunci trebuie sa dai jos inca o data consola si sa dai cu un pic de spray de contact pe mufele care o alimenteaza cu, curent. Mufele principale sunt situate in spatele ceasurilor de kilometraj si turometru in partea de sus. Spor la lucru. Multumesc mult ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ivanov Postat Ianuarie 7, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Re: Alimentare lumini bord mufa - unde este? Daca te referi la consola cu ceasuri din bord, atunci trebuie sa dai jos inca o data consola si sa dai cu un pic de spray de contact pe mufele care o alimenteaza cu, curent. Mufele principale sunt situate in spatele ceasurilor de kilometraj si turometru in partea de sus. Spor la lucru. stii cumva daca exista si siguranta separata de la lumini consola bord ? din cate am citit eu nu e siguranta separata , dar intreb... ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OvidiuM Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Re: Alimentare lumini bord mufa - unde este? stii cumva daca exista si siguranta separata de la lumini consola bord ? din cate am citit eu nu e siguranta separata , dar intreb... ms Nu stiu exact daca este siguranta special pentru bord. Dar daca vrei iti trimit manualul si te documentezi tu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ivanov Postat Ianuarie 7, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Re: Alimentare lumini bord mufa - unde este? Nu stiu exact daca este siguranta special pentru bord. Dar daca vrei iti trimit manualul si te documentezi tu. il am si eu dar nu m-a dus capul sa ajung la problema. Incerc intai asa cum mi-ai zis tu si daca nu reusesc mai sap :) . Ms mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xxl_994 Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Re: Alimentare lumini bord mufa - unde este? il am si eu dar nu m-a dus capul sa ajung la problema. Incerc intai asa cum mi-ai zis tu si daca nu reusesc mai sap :) . Ms mult! siguranta pentru liminile din bord o gasesti sub capota,langa baterie!pe aceeasi siguranta sunt legate si pozitiile stanga fata si spate!este o siguranta de 10A daca nu ma insel! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate