Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cum sa...

air_wolf

Postări Recomandate

...afli ce EURO are masina pe care vrei s-o cumperi

Ii ceri proprietarului o poza dupa carte

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: cum sa...

...afli ce model este un troliu

ii scrii producatorului, daca acesta exista

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

...afli ce EURO are masina pe care vrei s-o cumperi

Ii ceri proprietarului o poza dupa carte

Banuiesc ca e valabil doar pentru masinile inmatriculate deja in Romania, dar nici asa nu e sigur 100%. Uiti ca vorbim de R.A.R. si la aia nu ma mai mira nimic (masini identice, clase diferite de euro :uameni )

Link spre comentariu

Exemplu: Imi cautam o Vitara LWB. Gasesc una de Austria 2.0 benzina, fac poze la acte si ma interesez la RAR.

Raspunsul pe care l-am primit, imi pare rau ca nu a fost in scris, ca in secunda 2 o cumparam: Dupa seria de la motor, iese cam EURO 4! :ha::ha::ha:

Masina era din '92 :grin:

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

daca masina e inmatriculata si are emisiile trecute, ok. daca nu, lasa sa le fac proprietarul si daca iese ce zice, o cumperi. :pr1 dac nu, ghinion. :grin:

initial am gindit topicul ca sa reducem mult din timpul de cautare pe net si pe aici. m-am lovit de asta de nenumarate ori, inclusiv la inmatriculare. de exemplu:

...inmatriculezi legal masina adusa din afara dar la care nu ai factura de transport si nici numerele...

Duci o copie dupa talonul autoplatformei bunului samaritean care ti-a adus masina si dai o declaratie pe propria raspundere in fata politistului cum ca "din informatiile dretinute, masina a intrat in tara pe platforma, fara numere"

Editat de air_wolf

Link spre comentariu

In cautarile mele dupa 4x4, de acum 4 ani...gasesc in Germania un Mitsubishi Pajero de prin 1992, cu emisii de noxe ce se incadrau la norma Euro 3. Diesel zic. Bataator la ochi. Am primit seria de sasiu, si dupa o verificare la RAR (aveam un amic), am primit confirmarea : non-euro.

La fel am gasit un Mitsubishi Pajero Mk3 (Cred) utilitara, superba era jucaria. Mi-a dat omul toate actele, fac poza, trimit in RO la amicul meu, raspunsul a fost: o iei degeaba, ca nu o putem inscrie ca autoutilitara. La noi figureaza cum ca e cu 5 locuri, nu ne intereseaza ce scrie pe hartiile alea...

Si fara sa dam nume, si locuri, decat fapte....daca stii pe cine trebuie la RAR, poti sa scrii pe CIV aproximativ orice doresti (din experienta personala si ale altora). SI aproximativul acopera o plaja destul de mare....

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

In cautarile mele dupa 4x4, de acum 4 ani...gasesc in Germania un Mitsubishi Pajero de prin 1992, cu emisii de noxe ce se incadrau la norma Euro 3. Diesel zic. Bataator la ochi. Am primit seria de sasiu, si dupa o verificare la RAR (aveam un amic), am primit confirmarea : non-euro.

La fel am gasit un Mitsubishi Pajero Mk3 (Cred) utilitara, superba era jucaria. Mi-a dat omul toate actele, fac poza, trimit in RO la amicul meu, raspunsul a fost: o iei degeaba, ca nu o putem inscrie ca autoutilitara. La noi figureaza cum ca e cu 5 locuri, nu ne intereseaza ce scrie pe hartiile alea...

Si fara sa dam nume, si locuri, decat fapte....daca stii pe cine trebuie la RAR, poti sa scrii pe CIV aproximativ orice doresti (din experienta personala si ale altora). SI aproximativul acopera o plaja destul de mare....

Adevărat!!!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare