Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Schimbare in mers 4x2 in 4x4 hi si invers... xj 2,5 i

diverOne

Postări Recomandate

Salutare! tot nu imi este clar daca am voie sau nu sa schimb in mers din 4x2 in 4x4 hi si invers. Am facut ceva probe cam pana in 60 km/h pe zapada ,nu caraie nimic nu se impiedica...dar stiu, ca am citit pe undeva ca nu ar fi sanatos ptr transmisie.Pe net nu gasesc rapunsuri de aceea va rog pe voi sa-mi dati un raspuns.Apropo daca are cineva un manual as fi curios sa-l cumpar. Am gasit ceva carti pe ebay dar nu.s ptr Xj meu 2,5 i din ´93..:(
Daca nu stiu ceva......nu stiu inca.....
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Schimbare in mers 4x2 in 4x4 hi si invers... xj 2,5 i

La viteze mici si eu schimbam fara probleme si nu am distrus nimic din acea cauza .

Manual pot sa-ti imprumut daca vrei in engleza

:h5

Link spre comentariu

La viteze mici si eu schimbam fara probleme si nu am distrus nimic din acea cauza .

Manual pot sa-ti imprumut daca vrei in engleza

:h5

:)) multam pte bunavointa, la orele de engleza mergeam doar ca era profesoara misto.... daca era in pdf cred ca-l traduceam usor cu google translator. Oricum daca zici ca nu ar fi problema cu schimbatul in mers e bine. Nu prea am abuzat de miscare dar e bine de stiut. Merci inca odata!

Daca nu stiu ceva......nu stiu inca.....
Link spre comentariu

Cutia de transfer banuiesc ca este NP231,mi-a trecut prin mana 3 masini echipate astfel,schimbam in mers dar nu la viteze mai mari de 40km/h,de multe ori nici atat,nu am avut probleme de nici o natura.

Personal consider cam mare viteza de 60km/h,dar e o chestiune pur mentala probabil.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare