flohusky Postat Ianuarie 12, 2015 Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 Salut, am un GV din 2002 in 3 usi, care nu mai are barele longitudinale - au ramas cate doua suruburi iesite din caroserie pe fiecare colt. Atat timp cat are aceste suruburi, cred cu tarie ca a avut odata si barele. Fostul proprietar a dat-o pe fostul, asa ca nu m-am lamurit de ce lipsesc. Am gasit din dezmembrari unele pentru modelul in 5 usi, iar vanzatorul se jura ca se pot taia la dimensiunea pt 3 usi. Cumva are logica ce spune, doar daca o bara este formata din 3 elemente distincte- cei doi umeri si bara dintre ei, iar bara are un profil uniform pe toata lungimea ei. A mai facut cineva operatia respectiva sau macar a demontat sistemul pentru a-mi confirma ca se poate face transplantul ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 Re: Adaptare bare longitudinale de la 5dr la 3dr Eu zic sa nu te grabesti. Posibil sa te complici... Ai rabdare si periaza bine pe Tocmai si OLX, cu siguranta apar la dezmembrari si masini in 3 usi cat de curand (daca nu cumva deja sunt). Just my 50 cents... Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 Re: Adaptare bare longitudinale de la 5dr la 3dr Nu stiu cum e la GV, dar la Vitara nu se pupa ala de 3 usi cu ala de 5 usi. Sunt mari sanse sa fie aceeasi treaba si aici. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flohusky Postat Ianuarie 14, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 Re: Adaptare bare longitudinale de la 5dr la 3dr Nu se potrivesc 'out of the box' , ca sunt mai lungi, dar vanzatorul spune ca a mai facut asta,adica sa le taie. Am sa-i cer mai multe detalii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Ianuarie 14, 2015 Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 Re: Adaptare bare longitudinale de la 5dr la 3dr Pai si cam ce te asteptai sa zica vanzatorul? Ca vrea sa isi dea marfa... Intreaba-te daca vor mai avea aceeasi rezistenta, odata ce le tai si le sudezi... - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flohusky Postat Ianuarie 15, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 Re: Adaptare bare longitudinale de la 5dr la 3dr Nu stiam ca bara este sudata de umeri. Vanzatorul imi spunea ca se detaseaza bara de umeri, se scurteaza bara si apoi se reataseaza umerii. Nu spune si cum se face "detasarea". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flohusky Postat Ianuarie 15, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 Re: Adaptare bare longitudinale de la 5dr la 3dr Am primit si pozele cu barele desfacute. S-ar deduce ca se poate face operatia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: Adaptare bare longitudinale de la 5dr la 3dr Si, totusi, nu mai bine pandesti tu o masina in 3 usi? ;) Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flohusky Postat Ianuarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: Adaptare bare longitudinale de la 5dr la 3dr Da, dar pe unde am incercat, mi s-a cerut 100€ pe barele pt 3 usi. Pe astea dau cam 200 lei, luate impreuna cu alte lucruri. Le voi primi sambata si va anunt daca voi reusi sa fac ceva cu ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: Adaptare bare longitudinale de la 5dr la 3dr Mda, e un punct de vedere pertinent.... Pai, succes atunci! Sa ne anunti cum ti-a iesit lucrarea. Spor! Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: Adaptare bare longitudinale de la 5dr la 3dr Bara la cel de 3 usi ar cam trebui sa fie putin curbata nu dreapta cum o ai tu acolo in poza suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flohusky Postat Ianuarie 17, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: Adaptare bare longitudinale de la 5dr la 3dr Cred ca par drepte. Si pe 5dr si pe 3dr au o usoara curbura. Acum sper sa-mi trimita bare de GV 5dr. Daca nu au nicio curbura, sigur nu sunt de GV. Uite aici niste poze cu bare pe GV 5dr si 3dr. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flohusky Postat Februarie 6, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2015 Re: Adaptare bare longitudinale de la 5dr la 3dr Am promis ca revin cu informatii. Am primit barele, dar nu le-am montat inca. Umerii se potrivesc pe masina, iar gaurile prin care intra suruburile fixe de pe masina sunt ovalizate, permitand un reglaj de 5-6 mm inainte/inapoi. Mai trebuie sa tai barele. Au o curbura, dar nu pot sa spun daca dupa taiere se vor potrivi perfect la unghiul pe care il descrie plafonul masinii. Oricum, barele sunt din aluminiu si au un profil simplu, triunghiular. Nu le-am taiat inca pentru ca vreau sa merg la un atelier unde mi le pot taia perfect drept si precis. Capetele barelor raman la vedere, desi credeam ca vin acoperite de capacele de plastic ale umerilor. Deci trebuie taiate drept, fara bavuri, eventual luate marginile la pila si dat un pic de vopsea pe taietura. Oricum, toate semnele sunt bune, cred ca va iesi o treaba buna. Revin cu detalii la final, poate si cu poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 7, 2015 Partajează Postat Februarie 7, 2015 Re: Adaptare bare longitudinale de la 5dr la 3dr Am facut acelasi lucru , ce cateva ori dar pe alte masini ( Vito , etc ... ) . Eu le tai cu un circular pt aluminiu , taierea iese curata dar n-am nimerit unghiul de fiecare data , insa de fiecare data am folosit silicon negru , banda de hartie de mascare sa nu manjesc si pe alaturi cu siliconul negru si cam asta e ... Cand am nimerit-o am folosit un marker cu vopsea , negru dar dupa un timp s-a exfoliat vopseaua originala , electrostatica , langa o muchie de jos unde statea apa si am ajuns la silicon , procedeu pe care l-am mentinut . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flohusky Postat Martie 30, 2015 Autor Partajează Postat Martie 30, 2015 Re: Adaptare bare longitudinale de la 5dr la 3dr Confirm, am finalizat si eu operatia. Se taie barele cu grija si iese treaba ca de fabrica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 Re: Adaptare bare longitudinale de la 5dr la 3dr Felicitari pentru reusita! Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate