Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Offroad...boala grea....

Max

Postări Recomandate

Am un prieten...

Are un service auto...

De luni de zile trag de el sa vina cu mine intr-o duminica ca sa vada ce super e in teren...

M-a refuzat de fiecare data..Ca el nu vede ce poate fi atat de interesant ca sa te bagi in toate noroaiele, sa strici masina, sa te chinuiesti, etc...

Acum e dealear Land Rover...

Si-a tinut un Defender90 pentru drivetest (probabil ca l-ati vazut in ultimele poze puse de noi pe forum)...

Am reusit sa il conving sa vina cu noi...

De atunci , conceptia lui despre offroad s-a schimbat radical...

Cand a venit prima data si a vazut pe unde mergem, l-au cam trecut caldurile...Transpiratii reci pe sira spinarii etc...Texte..."e masina noua, nu vreau sa o stric, nu vreau sa o modific"

dar...

Sambata si-a montat troliu si bara fata...

Masina mea o repar eu in service-ul lui...

El: " Hai mai repede , fa-ti masina ca maine trebuie sa mergem..."

Eu (fac pe prostul): Unde sa mergem?

El: Pai cum unde? In teren. Avem treaba

Tragea de mine...el care cu cateva saptamani in urma nu dadea doi bani pe offroad.

Duminica i-au ajuns si rotile noi...profil Simex 265x75x16...

Ghiciti ce urmeaza... :grin:

Trebuie inaltata masina...

Blindaje...

etc...

Cum ziceam...boala grea...si e cam incurabila... :grin:

PS. Recunosc ca sunt responsabil de "contaminarea" catorva de pe aici de pe forum si imi cer scuze daca le-am creeat probleme (financiare, conjugale etc...) :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Offroad...boala grea....

Sunt complet de acord :1 .....Si o simt pe pielea mea....

Si inca nu am ajuns la un off-road adevarat ci doar asa la plimbari de "vara" cuminti prin mijlocul naturii....

Este adevarat ca nici natura nu ma ajuta prea mult pe aici prin CONSTANTA...Si daca ati sti de cite ori m-am gindit sa vind tot si sa ma mut prin CLUJ sau BRASOV,ca atunci ar renta sa imi iau un 4x4 si aproape in fiecare week-end as colinda muntii si m-as delecta si relaxa cu privelistile si peisajele minunate....

Deocamdata sunt doar vise...Dar poate viitorul...Cine stie?

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator nr. 150

Re: Offroad...boala grea....

PS. Recunosc ca sunt responsabil de "contaminarea" catorva de pe aici de pe forum si imi cer scuze daca le-am creeat probleme (financiare, conjugale etc...) :grin:

Eu mă număr printre ei, max, dragă, chiar dacă înainte îmi plăcea să mă dau cu bicicleta prin pădure, iar în oraş pe orice petic de pământ sau denivelat. De la momentul Cluj, când ne-am şi întâlnit pt prima oară de altfel şi-ţi admiram pălăria, după ce făcurăm plimbarea prin munte căpătasem o nouă fascinaţie: bijuteria cu roţi ce o conduceai. Acuma sufăr ca naiba şi visez la o veveriţă ce va trebui să mi-o cumpăr din munca cu aerograful. Sper să mă pot alătura cât mai curând efectiv grupului (nu ca până acuma numai cu aparatul foto).

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare