Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Toyota Landcruiser 80 - 1992

Av.razvn

Postări Recomandate

salut,

vreau sa cumpar o Toyota Landcruiser pe care sa o folosesc in special pentru tractarea unei remorci de cai, la concursuri de anduranta ecverstra, ce implica si urmarirea cailor pe traseu pe aprovizionarea cu apa/mancare.

am gasit acest anunt si imi place mult masina, dar ma intreb daca aceste cutii automate vechi nu fac probleme.

as prefera sa nu raman in drum cu remorca si caii in remorca :)

http://www.autovit.ro/toyota-land-cruiser-C35172949.html

ceva pareri?

"un singur anteproprietar, masina tinuta in garaj si nefolosita in off road" ce bine suna...

vad in cartea de identitate postata in anunt ca masa remorcabila este 0...

Capture1.thumb.JPG.07fad9de6b92dbe6622d1294f7bfee9e.JPG[ATTACH=CONFIG]234300[/ATTACH]

Capture2.JPG.663ed0b182f8b2ef69b7749ee6628fd6.JPG

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Toyota Landcruiser 80 - 1992

Cunosc masina pentru ca am fost ca sa o vad.

Nu e chiar asa cum pare.

Masina are niste probleme tehnice.

Motorul are puterea mai slaba decat ar trebui desi are montat si un kit de intercooler. Stiu cum trebuie sa mearga masinile astea si asa nu merge cu trebuie.

Cutia de viteze schimba cam greoi. Poate fi cu probleme sau poate scapa doar cu un schimb de ulei. E greu de spus pana nu se schimba uleiul.

Franele necesita atentie deoarece nu sunt eficiente asa cum trebuie. Probabil ca masina a stat ceva vreme si s-au mai intepenit unele componente.

Gauri prin bord de la diverse foste butoane sau alte butoane improvizate.

Anvelopele au km destul de multi.

Blocantul spate nu este functional. Si aici poate fi ceva banal sau ceva grav care necesita inlocuirea blocantului (scump).

Proprietarul (de altfel un medic respectabil) nu doreste ca sa lase prea mult din pret.

E suparat pe mine pt ca am constata atatea defecte dar nu am ce face. Un prieten bun dorea sa cumpere masina si urma ca eu sa i-o pun la punct dar cu atatea probleme, daca ziceam ca e ok, se spargeau in capul meu. Asa ca i-am sugerat ca sa nu o cumpere.

In concluzie masina e departe de a fi impecabila.

Are acte ok de utilitara si verificarea tehnica valabila pana anul asta prin iunie parca.

Link spre comentariu

Si la a mea cutia era greoaie pana se incalzea, iar dupa ce sa facut schimbul de ulei si-a revenit.

Din 92 cu euro 2? E pe bune sau are pile la RAR proprietarul?

Nu avea RAR-ul facut.

Link spre comentariu

Am vazut si eu masina , pe atunci nu avea RAR-ul facut si nu credeam ca iese Euro 2 , dar uite ce scrie omul in anunt:

"Efectuat RAR in 07.01.2015, carte identitate cu EURO 2 autoutilitara N1 si 4 locuri, certificat autenticitate, verificare tehnica.

Taxa mediu = 833 euro. "

A si crescut imediat pretul...

Link spre comentariu

Am vazut si eu masina , pe atunci nu avea RAR-ul facut si nu credeam ca iese Euro 2 , dar uite ce scrie omul in anunt:

"Efectuat RAR in 07.01.2015, carte identitate cu EURO 2 autoutilitara N1 si 4 locuri, certificat autenticitate, verificare tehnica.

Taxa mediu = 833 euro. "

A si crescut imediat pretul...

Eu am vazut-o in decembrie intre Craciun si Anul nou. Atunci nu avea RAR-ul facut.

Oricum, ideea e de problemele tehnice ale masinii. Tinand cont de ele, parerea mea e ca a cerut prea multi bani.

Un client cu anumite pretentii (normale de altfel cand dai atatia bani) ar refuza-o vazand toate problemele. E riscant. Pot fi rezolvari ieftine gen schimb de ulei etc sau scumpe. Nu ai de unde sa stii.

Link spre comentariu

Informatiile pe care le-am obtinut de la Toyota RO, extrase din banca de date Europeana sunt:

1.Prima inmatriculare in Germania in Mai 1992.

2.prima si ultima inspectie tehnica la 75.000km in 1996 .

Deci masina a fost original cumparata in Germania si mai apoi exportata in Olanda. Probabil ca in cartea de Olanda exista doar un proprietar dar au fost minim 2 in toata existenta ei.

Am cochetat cu ideea sa o cumpar dar montajul kit-ului Huber m-a facut sa ma razgandesc. Nu am vazut-o dar colegii nostri Max si Gabi care au facut lucrul acesta sunt cei mai in masura sa dea alte detalii la 'cald' . Banuiesc ca poate iesi o masina grozava cu oarece investitii, cat de mari asta numai dupa o inspectie tehnica amanuntita se poate sti.

Noroc viitorului proprietar !

Editat de Astral
RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare