Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cod eroare

Yooo

Postări Recomandate

Din una dam in alta...se pare ca Freelanderul presupune bataie de cap pe parte de mecanica, dar ma rog...m-a scos din belea cand a fost sa fie :)

Revin cu o noua problema, astazi, mergand la munca am observat in bord ca se aprinde martorul check engine si pe langa asta am constatat ca turatia motorului nu depasea 2250rpm si mai sus de treapta a 3-a la CA nu schimba, am lasat-o asa...la intoarcere de la munca nu am mers cu mai mult de 40km/h, am facut bine si am mers la un amic cu tester, in urma testului a dat eroare 1110, dar nefiind tester dedicat nu am aflat concret ce inseamna acest cod.

Daca ma poate ajuta cineva cu denumirea acestui cod, cauzele producerii acestei defectiuni, daca ii putem spune asa si metode de rezolvare!

Multumesc mult!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cod eroare

Pana la tester vezi daca fumega atunci cand o turezi, daca scoate fum negru ia la verificat furtunele de la traseul intercooler. De regula se sparge cotul de cauciuc care face legatura intre admisie (partea de plastic) si EGR.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Pana la tester vezi daca fumega atunci cand o turezi, daca scoate fum negru ia la verificat furtunele de la traseul intercooler. De regula se sparge cotul de cauciuc care face legatura intre admisie (partea de plastic) si EGR.

nu prea am vazut sa fumege, dimineata era bezna, la intoarcere bezna. am sa incerc maine sa verific legatura sa vedem. Pe tester era singurul cod...1110

Link spre comentariu

Daca observi ca nu scoate prea mult fum verica si actuatorul de la turbina, furtunul de comanda vacuumatica si cablajul electric. La automate apare aceasta inhibare a vitezei in caz de malfunctie, cutia gestioneaza treptele de viteza in functie de parametrii de lucru ai motorului.

Link spre comentariu

Codul respectiv poate insemna ceva sau nu, daca era doar 1110 simplu fara P in fata adica nu P1110 atunci nu inseamna nimic, e doar un numar de ordine dat de tester unui cod pe care nu'l cunoaste, atata timp cat e martorul motor aprins e clar ca exista un cod de eroare stocat si parerea mea e ca nu are rost sa te apuci babeste sa desfaci furtune sau alte chestii ca de la alea nu se aprinde martorul motor, daca era P1110 asta e specific BMW si inseamna "IAT Sensor (D/C) Open/Short" si asta ar putea sa dea exact simptomele descrise, IAT e parte integranta a senzorului MAF/IAT mai simplu debitmetru...daca ai RAVE citeste despre MAF/IAT la Engine management - Description ca se poate verifica cu ohmetrul si termometrul, daca nu inseamna ca ai ignorat o postare a mea importanta si te priveste.

Oricum cel mai sanatos ar fi pus pe tester dedicat si vazut exact codul cu acuratete 100% ca asta generic poate fi si el eronat. ...si atunci poti sa mergi direct la defect fara bajbaiala pe ghicite. Bafta

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Oricum cel mai sanatos ar fi pus pe tester dedicat si vazut exact codul cu acuratete 100% ca asta generic poate fi si el eronat. ...si atunci poti sa mergi direct la defect fara bajbaiala pe ghicite.

Din pacate nu cred ca o sa gaseasca prea repede in zona lui un tester dedicat LR, poate doar daca @Axel...

Link spre comentariu

Experienta a aratat ca cele multimarca mai rasarite la care poti selecta modelul si motorizarea merg destul de bine pe Td4, mai tii minte Autocomul de la Paltinis:grin:... doar sa nu fie chiar un simplu generic OBDII ca atunci e varza, UCANDAS-ul meu de acum s-a dovedit chiar smecher:wink:

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Asa, invarte cutitul in rana! :ha: Recunosc, a fost tare bun la Paltinis!:h5

Poate daca se vor alinia planetele cum trebuie, horoscopul prielnic, etc, pun si io mana pe un tester mai de doamne ajuta.:grin:

Link spre comentariu

Rezolvat problema. S-a rupt unul din cele 2 fire de la senzorul debitmetrului de aer, cu greu l-am vazut, se tinea de camasa, am facut o treaba romaneasca si am prelungit firele sa nu mai stea tensionate.

multumesc pt ajutor.

PS: scuze de intarziere la raspuns, am fost plecat intr-o zona cu semnal slab

Editat de Yooo
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare