monica Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Buna tuturor! Ma puteti ajuta cu un sfat:de unde pot cumpara un sistem nou de evacuare gaze, adica tobele?Pot gasi si second hand? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Re: caut tobe esapament pt terios Poti incerca pe olx.ro . Sunt o gramada de terior de dezmembrat. Sau poti merge la un atelier sa iti refaca cu teava de inox. Si toba finala o iei de pe net sau ti o repara aia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
monica Postat Ianuarie 22, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 pt dcosmin Multumesc dcosmin! Un sfat pretios, mai ales ca nu prea le am cu tehnica... O zi frumoasa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
E.O.D 97 Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 (editat) Re: caut tobe esapament pt terios cauta tot pe net e o firma la craiova care face evacuari din inox de iMbatranesti tu si el nu se mai strica, daca am timpul necesar sa caut in hartoagele mele iti spun si cum se numeste si nu e nici scump, eu am dat 500 ron pe ea completa de la galerie pana la toba finala Editat Ianuarie 22, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
monica Postat Ianuarie 22, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 pt EOD 97 Multumesc mult! E mai mult decat ok, mai ales ca sunt vreo 100 de km pana la Craiova! Poate o scot la plimbare :) Astept numele firmei, sau ceva date de contact! La banii astia ma bag... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
monica Postat Ianuarie 26, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2015 Buna EOD Te rog nu ma uita cu nr persoanei din Craiova care fabrica tevi de esapament de inox. Daca vrei putem discuta la telefon... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
E.O.D 97 Postat Ianuarie 26, 2015 Partajează Postat Ianuarie 26, 2015 Re: caut tobe esapament pt terios In seara asta ma pun pe cautat ( 26/01/2015) cel tarziu maine sper sa iti pot lasa scris , nu-i bai ne auzim si la un tel de e nevoie ... Seara buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate